xxxZAURxxx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,378
Şuana kadar gittiğim herhangi bir işte maaş sormadım. Senin de sormaman daha iyi olur.
5 - 6 ay az para alıp sonrada yükselen maaşım oldu.
Şuanda bile ne kadar maaş aldığımı bilmiyorum. Aklında ne tutuyorsa veriyor.
Bazen 5-6 ayın maaşını 1 ay olarak hesaplıyor diyor bu ay ağır çalıştık ve hakettin. bazen de borç fazla oluyor 2 ayın maaşını 1 ay için ödüyor.
müdür zorlanırsa derim ki; müdürüm borçların fazlaysa maaş kalsın borçları ver sen zor durumdan çık.
Yani müdürün ve iş arkadaşların çok iyi biriyse sana hayvan muamelesi yapmıyorsa o işe sıkı-sıkı sarıl.
+ olarak herhangi müdür çalışmak isteyen adamın işi sormak yerine sürekli maaş ve zam hakkında konuşmasına aşırı sinir olur.
Sen ne kadar fazla çalışırsan müdür etkilenir maaşını artırır.
5 - 6 ay az para alıp sonrada yükselen maaşım oldu.
Şuanda bile ne kadar maaş aldığımı bilmiyorum. Aklında ne tutuyorsa veriyor.
Bazen 5-6 ayın maaşını 1 ay olarak hesaplıyor diyor bu ay ağır çalıştık ve hakettin. bazen de borç fazla oluyor 2 ayın maaşını 1 ay için ödüyor.
müdür zorlanırsa derim ki; müdürüm borçların fazlaysa maaş kalsın borçları ver sen zor durumdan çık.
Yani müdürün ve iş arkadaşların çok iyi biriyse sana hayvan muamelesi yapmıyorsa o işe sıkı-sıkı sarıl.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
+ olarak herhangi müdür çalışmak isteyen adamın işi sormak yerine sürekli maaş ve zam hakkında konuşmasına aşırı sinir olur.
Sen ne kadar fazla çalışırsan müdür etkilenir maaşını artırır.
Son düzenleme: