Dolar...

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
adam gidip yaşamış neyi komik ?
Gayette komik abd ahlaksız olabilir ancak bizim gibi ***** isanlardan oluşmuyor ırkçılık var die insanlar protesto ediyor bizde her yıl benzer ahlaksızlıklar çocuk tecavüzleri oluyor yeterli yaptırım olmadığı halde kimse sokağa çıkıpta bunun hesabını sormuyor kusura bakmayın ama türk insanıyla abd insanının arasında ahlaksızlık dışında bi fark varsa oda abd deki insanların bizlerden daha duyarlı olduğudur . Birde bizim ahlaksızlıklar din adı altında gömülüp kalıyor başta başımızdakiler olmak üzere herkesin foyası çıksa abd sana melek gelir.

Yani çoğu iyi yönlerini gösteriyor
İroniydi sadece :)

Kusura bakmada dostum o kadar kötüyse hiç mi haberi yapılmıyor. Bu forumda Bi kitle var sürekli amerika kötü diyor. Sağlık sağlık diye konuşup duruyorsunuz. Oradada sağlık sigortası var. Arkadaşım bizde Türk'üz ve ülkeyi seviyoruz.

Anlamadığınız şu insanlar artık bıktı. 8 takla atmış araba 50000 TL. Et 60 lira. Sağlık diyorsunuz her ay maaştan neredeyse 500 lira vergi alınıyor. Bırakında parasız olsun hoş oda parasız değil. Eczanede muayne ücreti ödüyoruz. Bilgisayar bizde en basiti 5000 tl.

Adamlarda araba 5000 dolar
Et 6 dolar
Sağlık sigortayla parasız!!!
PC 1000 dolar.

Saatlik çalışma ücret minimum 7,5 dolar.
Sen Bi günde 1 kg et alamıyorsun. Ama hala ırkçılık var ıvır zıvır. Orasını boşver sen yaşam standartına bak.

Arkadaşlar bizi o ülkeyle kıyaslamayın bu ülkeyle kıyaslamayın yok şunun haline bakın onlarda bu bile yok diyorsunuz da şimdi biz kıyaslamazsak yaşayamaz hale geleceğiz.Neden bu kadar kötü halde iken gidip sürekli yok virüste en iyi yöneten devlet bizdik diye herkese baş sallıyoruz o zaman?Çok basit bir şey söylüyorum:koskoca Asya, Avrupa ve Amerika kıtalarının %80 i bizim kat ve katımızı yaşıyor.Şimdi bana yanıt verip boş yapma ne eleştiriyorsun yok öyle böyle demeniz gerekmiyor net bir şekilde ne olduğunu söyledim.2000 euro ile dizilen sistemler bizde 20K eder.

İroniydi sadece :)

Kusura bakmada dostum o kadar kötüyse hiç mi haberi yapılmıyor. Bu forumda Bi kitle var sürekli amerika kötü diyor. Sağlık sağlık diye konuşup duruyorsunuz. Oradada sağlık sigortası var. Arkadaşım bizde Türk'üz ve ülkeyi seviyoruz.

Anlamadığınız şu insanlar artık bıktı. 8 takla atmış araba 50000 TL. Et 60 lira. Sağlık diyorsunuz her ay maaştan neredeyse 500 lira vergi alınıyor. Bırakında parasız olsun hoş oda parasız değil. Eczanede muayne ücreti ödüyoruz. Bilgisayar bizde en basiti 5000 TL.

Adamlarda araba 5000 dolar
Et 6 dolar
Sağlık sigortayla parasız!!!
PC 1000 dolar.

Saatlik çalışma ücret minimum 7,5 dolar.
Sen Bi günde 1 kg et alamıyorsun. Ama hala ırkçılık var ıvır zıvır. Orasını boşver sen yaşam standartına bak.
Haklısınız, ben Amerika'nın kusursuz bir ülke olmadığını anlamak istedim

Gayette komik abd ahlaksız olabilir ancak bizim gibi ***** isanlardan oluşmuyor ırkçılık var die insanlar protesto ediyor bizde her yıl benzer ahlaksızlıklar çocuk tecavüzleri oluyor yeterli yaptırım olmadığı halde kimse sokağa çıkıpta bunun hesabını sormuyor kusura bakmayın ama türk insanıyla abd insanının arasında ahlaksızlık dışında bi fark varsa oda abd deki insanların bizlerden daha duyarlı olduğudur . Birde bizim ahlaksızlıklar din adı altında gömülüp kalıyor başta başımızdakiler olmak üzere herkesin foyası çıksa abd sana melek gelir.
Yok başkan yok. Din kafasıyla düşünülürse anlamaz kimse bunu. 2324 lira asgari ücretle evi kira ve 1 çocuğu olan adam nasıl yaşar onu anlatsınlar. İkna olurum

iyi günler

Yok başkan yok. Din kafasıyla düşünülürse anlamaz kimse bunu. 2324 lira asgari ücretle evi kira ve 1 çocuğu olan adam nasıl yaşar onu anlatsınlar. İkna olurum
Aynen öyle ülkemizde adeta zaten evlenmek aile kurmak hayal oldu insanlar için. 2300 lirayla kendi karnını zor doyuruyor insan

2324 TL asgari ücret

2+1 ev kirası 900 lira
Elektrik 250 lira
Su 60 lira
2 telefon. 70 lira
Market pazar 800 lira

Hadi bana yaşatsınlar dini bütün ülkemde hayatı????

Daha hala 3 çocuk yapın diyorlar.

Devam sütü bebek maması 800 gr 115 TL
Daha sayarımda sayfa yetmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haklısınız, ben Amerika'nın kusursuz bir ülke olmadığını anlamak istedim
Başkan kusursuz ülke yok. Ben yaşam standardıma ve ailem sağlayacağım hayata bakarım. Irkçılık din ıvır zıvıra girersek. Bizim ülkede onlardan aşağı kalmaz.

2324 TL asgari ücret

2+1 ev kirası 900 lira
Elektrik 250 lira
Su 60 lira
2 telefon. 70 lira
Market pazar 800 lira

Hadi bana yaşatsınlar dini bütün ülkemde hayatı????

Daha hala 3 çocuk yapın diyorlar.

Devam sütü bebek maması 800 gr 115 TL
Daha sayarımda sayfa yetmez
İnsanların din gözünü boyamış oysaki bilmiyorlar dini yaşatmak için gerekli olanın ultra lüx camiler değilde kafası rahat okumaya fırsat bulabilen insanların gerekli olduğunu

İnsanların din gözünü boyamış oysaki bilmiyorlar dini yaşatmak için gerekli olanın ultra lüx camiler değilde kafası rahat okumaya fırsat bulabilen insanların gerekli olduğunu
İnsana imkan verirsen, yaşamayı öğrenir.
Yaşamayı öğrenirse, sıkılır.
Sıkılırsa, sorgular.
Sorgularsa, dinini öğrenir.

Bizde, ulan acaba bugün bize ne girecek. Acaba cebimdeki yirmi lira akşamı çıkartır mı. İnşallah evdekiler bişey istemez vs vs. Geçim derdinden bırak sorgulamayı, düşüncek kadar bile sakin olamadık. Amerikada yolda ördek sürüsü varsa bütün trafik durup bekler. Benim İslam ülkemde kasap dükkanının önünde yatan köpeği fırça sapıyla döver. Yavru köpeklerin ayağına taş bağlayıp suya atar. Yurtlarda erkek çocuğuna tecavüz eder. Balon balığına teneke yedirir. Restaurant müşteriye domuz eti yedirir. Hükümet suriyeye asker gönderir 33 şehit verip geri gelir. ORAYI DÜMDÜZ ETMEK YERİNE. ELHAMDÜLİLLAH Müslümanı.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,561
Üyeler
190,058
Son üye
sadrazampower
Geri