C# veritabanından dizi getirme

Reaksiyon skoru
1
Merhaba dostlar bir proje yapmaya çalışıyorum veritabanından diziye veri çekip bu verileri foreach kullanarak veritbanındaki tüm verileri printDocument ile pdf şeklinde yazdırmak bir şeyler yaptım fakat foreach ile item indisi girince veritabnından gelen veriyi char olarak alıyor.Mesela veritabından gelen veri Adem Dinç item[0] şeklinde yazdığım zaman A harfi geliyor kodlarım şu şekilde
Button kodları
button.png

printDocument kodları
printDocument.png

listede sen zaten ["Adem", "Mehmet", "Ali". .... ] şeklinde tutmuş oluyorsun foreach ile liste içinde gezdiğinde de item="adem" , item="Mehmet" gibi gibi olmuş oluyor ,. item[0] dediğinde de adem'in ilk harfini yazar. Köşeli parantezini yazmadan sadece item çıktısına bakarsan istediğini elde edebilirsin.

listede sen zaten ["Adem", "Mehmet", "Ali". .... ] şeklinde tutmuş oluyorsun foreach ile liste içinde gezdiğinde de item="adem" , item="Mehmet" gibi gibi olmuş oluyor ,. item[0] dediğinde de adem'in ilk harfini yazar. Köşeli parantezini yazmadan sadece item çıktısına bakarsan istediğini elde edebilirsin.
anladım ama ben listede birden fazla sütun tutuyorsam ve birden fazla sütundaki verileri çekeceksem ne yapmam gerekiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şuanda şöyle bi ekran çıktı mesela
Adsız.png

ben burda siyah kaplı alana görevini altınada mail ve telefon numarasını yazmak istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu ekran listenin içine sadece adSoyad sütununu eklediğimde oldu

Son düzenleme:
Geri