Bacak kılları mı neyle almaliyim??

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,627
Bacak killarimi ve gögüs killarimi neyle almaliyim ne öneriesiniz jiletle almam . Makine ,tüh dökücü krem felan şuan makine yok ama ilerde alicam 1 ay sonra felan yaz sezonu da geldi orman gibi bacaklar var.

Tüh dökücü krem şuan ulasabileceğim bir şey ama iyi mi işe yarar mı bilmiorum

Bacak killarimi ve gögüs killarimi neyle almaliyim ne öneriesiniz jiletle almam . Makine ,tüh dökücü krem felan şuan makine yok ama ilerde alicam 1 ay sonra felan yaz sezonu da geldi orman gibi bacaklar var.

Ağda makinesi al.Çok pahalı değil 50-60 bir şey.Boncuk ağda ve ağda bandı da alırsın,bittikçe yenilersin.Tabi acıya katlanabilirim dersen.
Post automatically merged:

Siyah diyah görünür ve iki güne çıkar.
Jiletten bile kötü
Aynen katılıyorum

Ağda makinesi al.Çok pahalı değil 50-60 bir şey.Boncuk ağda ve ağda bandı da alırsın,bittikçe yenilersin.Tabi acıya katlanabilirim dersen.

Aynen katılıyorum
Knk ya acıtan bir şey olmasın peki makine işe yarar mı

Ağda makinesi al.Çok pahalı değil 50-60 bir şey.Boncuk ağda ve ağda bandı da alırsın,bittikçe yenilersin.Tabi acıya katlanabilirim dersen
Epilatör de alabilir

Knk ya acıtan bir şey olmasın peki makine işe yarar mı
Epilatör de kılı kökten çekerek söker.
Bunu aynı anda onlarca kıla uygukayınca acıtır elbet.
Ama daha basit ağdadan ve bir süre sonra azalır kıllar.

Şakasız epilasyona git.

Epilasyona gidebilirsin masraflı olur ama kökten çözülür.
Ağda çok acıtıyor yani bende böyleydi.
Tüy dökücü krem kısa süreli iş yapıyor can fln acıtmıyor kıllar 10 dk sonra yok oluyor ama iz kalıyor siyah siyah iyi almazsan.
Ben makineyle kısalttım memnunum.

Ozaman mecbur ağda, Jilet, Makine , Tüy dökücüler 1 haftaya diken gibi çıkarıyor bende.
Sende nasıl olur bilemem ağda kökten alıyor 1 ay rahat ediyorum.
Sürekli seansa gider çok para ya.
Epilasyona gidebilirsin masraflı olur ama kökten çözülür.
Ağda çok acıtıyor yani bende böyleydi.
Tüy dökücü krem kısa süreli iş yapıyor can fln acıtmıyor kıllar 10 dk sonra yok oluyor ama iz kalıyor siyah siyah iyi almazsan.
Ben makineyle kısalttım memnunum.
Şakasız epilasyona git.
reisler epilasyona şuan gidemem, gidersem büyüyünce anca 15 yaşındayım şuan ve o kadar vericek param yok
genelde arkadaşlarım makine kullanıyor güzel gözüküyor kötü bir görüntüsü olmuyor bende makine sipariş etmeyi düşünüyorum iş görür heralde

reisler epilasyona şuan gidemem, gidersem büyüyünce anca 15 yaşındayım şuan ve o kadar vericek param yok
genelde arkadaşlarım makine kullanıyor güzel gözüküyor kötü bir görüntüsü olmuyor bende makine sipariş etmeyi düşünüyorum iş görür heralde
Makine iyidir.
Jilete veya tüy dökücüye bulaşmanı tavsiye etmiyorum daha çok çıkarırlar.
Makine ile de sıfır olarak alma.

Geri