Arthur Morganx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 430
köken vandal alınır mı yoksa yağmacı yitik yada asil mi beklemeliyim siz olsanız beklermiydiniz köken vandalı alırmıydınız
Köken vandalı çok önermem asil yitik yağmacı ve ejder bu 4 ünden birini beklerdim.köken vandal alınır mı yoksa yağmacı yitik yada asil mi beklemeliyim siz olsanız beklermiydiniz köken vandalı alırmıydınız
Yağmacı veya ejder daha güzel hissettiriyor oynarken ama sana hangısı daha güzel geliyorsa alabilirsin tavsiye olarak yağmacı almanı önerebilirimköken vandal alınır mı yoksa yağmacı yitik yada asil mi beklemeliyim siz olsanız beklermiydiniz köken vandalı alırmıydınız
şöyle yapmaya karar verdim skini alıcam iade süresi bitene kadar beklicem o süre içinde yağmacı yada asil gelirse iade edip onu alıcamYağmacı veya ejder daha güzel hissettiriyor oynarken ama sana hangısı daha güzel geliyorsa alabilirsin tavsiye olarak yağmacı almanı önerebilirim
Mantıklışöyle yapmaya karar verdim skini alıcam iade süresi bitene kadar beklicem o süre içinde yağmacı yada asil gelirse iade edip onu alıcam