1 Bitcoin için kaç gün gerekir?

Reaksiyon skoru
7
Merhaba arkadaşlar 1 bitcoini 30 mh ile kaç günde/ayda çıkartabilirim bilen var mı ? Araştırdım baya bulamadım. Bulduğum bilgilerden de pek anlamadım. Yardımcı olabilecek birileri var mı kısaca anlatabilir mi?

• Hahaha
Reaksiyonlar: f0ze
Merhaba arkadaşlar 1 bitcoini 30 mh ile kaç günde/ayda çıkartabilirim bilen var mı ? Araştırdım baya bulamadım. Bulduğum bilgilerden de pek anlamadım. Yardımcı olabilecek birileri var mı kısaca anlatabilir mi?
30mh bildiğim kadarıyla az bir değer. Baya uzun sürer düşünüyorum.

30 MH ile 1 bitcoin yapana kadar .....

Hesaplama yapan bir siteye göre 30 MH ile 1 yılda 0.043450396 bitcoin kazanabilirsin gerisini sen hesapla.....

22 yıl sanırım .d

Yaklaşık 40400 gün.

• Hahaha
22 yıl sonra görüşürüz

• Hahaha
Yaklaşık 40400 gün fakat şu anki durum için geçerli. BTC fiyatı ve ağdaki kazım zorluğuna göre değişir.

Eğer 691 MH gücünde bir mining rig olursa 1 yılda 1.000807446 bitcoin yapıyormuş. Tabii ki ne kadar doğru bilemem, keza 691 MH sistem kurmak içinde iyi para gerekiyor....

Evet.

Geri