(10/10) DA Forum CS:GO Müsabakası #2

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,568
Dün yapılan CS:GO #1 müsabakası eğlenceli geçti.
CS'nin yeri ayrıymış meğersem. Valo'da neymiş (!)

MÜSABAKA BİLGİLERİ​

Müsabakanın yapılacağı DC adresi: https://discord.gg/HJZ4agpRPD
Müsabakanın yapılacağı tarih (yeterli adam toplanabilirse min 10 kişi): 23.05 (Bugün) saat: 19.00
DİKKAT: Yeterli adam toplanmazsa müsabaka ertelenir. Eğer bugün saat 19'da müsaitseniz ve oynamayı seviyorsanız kaydınızı yapın. :)
Müsabakaya katılabilmeniz için Fastcup istemcisini indirip Steam ile giriş yapmış olmanız gerekmektedir.
Haftasonu Valorant, Rainbow Six Siege ve Chess müsabakaları olabileceği için haftaiçi bugün uygun görülmüştür.

Fastcup nedir, nasıl kurarım?​

Tek gereken program Fastcup İstemcisi.
Fastcup FaceIT benzeri bir sistem. Ücretsiz şekilde arkadaşlarınızla oynamanıza da izin veriyor.
Gerçek para da kazanabiliyorsunuz liglere girerek. Ama nasıl olduğunu sormayın bilmiyorum.

Fastcup istemcisini indirmek için tıklayın.

Daha sonrasında oda kurucusunun ilettiği linke tıklamanız gerekmektedir. Hepsi bu! Gelecek müsabakalara katılımlarınızda karşılaşma saatinden önce Fastcup İstemcisi'ni indirip, Steam hesabınızla giriş yapıp hazırda bulunmanız gerekmektedir.

Kayıt formu:

https://forms.gle/GNRebz5NDJbgdX8P7

İyi Oyunlar! :)

Son düzenleme:
Ya caner yeter yeterrğğğğ SAĞPDÖÇŞASDQASÇDÜASĞDÇÜSA

biraz sakin olm Çok hızlı gidiyon.
Abi haftada 2 çok mu? Sadece olursa R6S olacak fazladan. Satrancı sayma sizle alakası yok zaten :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğlencesine.

@emrecitlak daha dün yaptık dersiniz belki bugün yapmamın sebebi haftaiçi dolu olabilirim olmayadabilirim ama oladabilrim :D
Dünün telafisi

yazın da yaparsak çok güzel olur amelelik yapıp pc toplayacağım dün adam görünce 20 fpsi iliklerime kadar hissettim emektar bilgisayarda 🤠

yazın da yaparsak çok güzel olur amelelik yapıp pc toplayacağım dün adam görünce 20 fpsi iliklerime kadar hissettim emektar bilgisayarda 🤠
Yazın yapmaya çalışacağım. Ders çalışacağım için biraz daha az yaparım belki aynı tonda gider.

Abi haftada 2 çok mu? Sadece olursa R6S olacak fazladan. Satrancı sayma sizle alakası yok zaten :D

Eğlencesine.

@emrecitlak daha dün yaptık dersiniz belki bugün yapmamın sebebi haftaiçi dolu olabilirim olmayadabilirim ama oladabilrim :D
Dünün telafisi
Hiç fark etmez kral

Dün yapılan CS:GO #1 müsabakası eğlenceli geçti.
CS'nin yeri ayrıymış meğersem. Valo'da neymiş (!)

TURNUVA BİLGİLERİ​

Müsabakanın yapılacağı DC adresi: https://discord.gg/HJZ4agpRPD
Müsabakanın yapılacağı tarih (yeterli adam toplanabilirse min 10 kişi): 23.05 (Bugün) saat: 19.00
DİKKAT: Yeterli adam toplanmazsa müsabaka ertelenir. Eğer bugün saat 19'da müsaitseniz ve oynamayı seviyorsanız kaydınızı yapın. :)
Müsabakaya katılabilmeniz için Fastcup istemcisini indirip Steam ile giriş yapmış olmanız gerekmektedir.
Haftasonu Valorant, Rainbow Six Siege ve Chess müsabakaları olabileceği için haftaiçi bugün uygun görülmüştür.

Fastcup nedir, nasıl kurarım?​

Tek gereken program Fastcup İstemcisi.
Fastcup FaceIT benzeri bir sistem. Ücretsiz şekilde arkadaşlarınızla oynamanıza da izin veriyor.
Gerçek para da kazanabiliyorsunuz liglere girerek. Ama nasıl olduğunu sormayın bilmiyorum.

Fastcup istemcisini indirmek için tıklayın.

Daha sonrasında oda kurucusunun ilettiği linke tıklamanız gerekmektedir. Hepsi bu! Gelecek müsabakalara katılımlarınızda karşılaşma saatinden önce Fastcup İstemcisi'ni indirip, Steam hesabınızla giriş yapıp hazırda bulunmanız gerekmektedir.

Kayıt formu:

https://forms.gle/GNRebz5NDJbgdX8P7

İyi Oyunlar! :)
İlk turnuvaya katılanların rankları neydi?

Hocam bunu da cumartesi sabah yapalım mı gece ben biraz sıkıntıya girdim @Alexa

Hocam bunu da cumartesi sabah yapalım mı gece ben biraz sıkıntıya girdim @Alexa
Hocam sabah kimse katılamaz. Uyuyan olur kursu olan olur çalışan olur.

Ekran görüntüsü 2022-05-23 104013.png
İlk turnuvaya katılanların rankları neydi?

@BurakAkgn

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,325
Üyeler
184,925
Son üye
Tolunayy