Carmelocato
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
Armani gio
Jagler Kırmızı HoşArkadaşlar kalıcılığı yüksek (tercihen edp) olan, fiyat açısından uçuk olmayan ve çarpıcı, güzel kokusu olan parfüm öneriniz nedir?
Hocam parfüm güzel gözüküyorda 1,500 TLTomford Noir önerebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sauvage biraderim veya Creed Aventus alabilirsin parfümlerle aram iyidir
Baharatlı parfümleri kış ayın da kullan.Arkadaşlar kalıcılığı yüksek (tercihen edp) olan, fiyat açısından uçuk olmayan ve çarpıcı, güzel kokusu olan parfüm öneriniz nedir?
Yerinde olsam parfüme vereceğim parayı gider axe e verirdim. Hem deodorant hemde bayağı etkiliArkadaşlar kalıcılığı yüksek (tercihen edp) olan, fiyat açısından uçuk olmayan ve çarpıcı, güzel kokusu olan parfüm öneriniz nedir?
KenzoArkadaşlar kalıcılığı yüksek (tercihen edp) olan, fiyat açısından uçuk olmayan ve çarpıcı, güzel kokusu olan parfüm öneriniz nedir?
" Eau de Parfum " daha uzun ömürlü ve daha aromatik ve kış ayların da kullanılan parfüm çeşidi'dir.edp ne demek oluyor
anladım teşekkürler ^^" Eau de Parfum " daha uzun ömürlü ve daha aromatik ve kış ayların da kullanılan parfüm çeşidi'dir.
" Eau de Toilette " yoğunluk miktarı biraz daha az olan ve alkol oranı yüksek olduğundan uçuculuğu daha hızlıdır ve gün içerisin de tazelenmesi gerekir ve günlük kullanım için ideal'dir.
Dior çok pahalı yarochas man, yılların eskitemediği parfüm. Bu ara dior sauvage kullanıyorum, o da güzel.
Versace link atar mısın?Baharatlı parfümleri kış ayın da kullan.
Meyve ve çiçek aromalı parfümleri de yaz ayların da kullan.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle