Alt yapı mi yaptıracaksiniz anlamadım ?Türknete geçiş aşamasındayım. 12megabitlik bir altyapım var. 100megabit altyapı için kaç TL keserler?
10 lira fazla verip 100Mbps internet alabiliyorsunuz diye biliyorum.Evet altyapı yaptıracağım. 100megabitlik bir altyapı. Biliyorsunuz türknet 100megabit
Bu konuyu bence turknet müşteri hizmetlerine sorun burada cevap alamazsınızEvet altyapı yaptıracağım. 100megabitlik bir altyapı. Biliyorsunuz türknet 100megabit
Altyapısı 12 Mbps alamaz.10 lira fazla verip 100Mbps internet alabiliyorsunuz diye biliyorum.
Bahsettiği o değil sanırım binaya alt yapı yapmaktan bahsediyor galiba bende tam anlamadım soruyu10 lira fazla verip 100Mbps internet alabiliyorsunuz diye biliyorum.
10 +10 mbps oluyor10 lira fazla verip 100Mbps internet alabiliyorsunuz diye biliyorum.
Altyapı yaptırmasına gerek yok diye biliyorum. Ekstra ücretle hızı artırabiliyor.Bahsettiği o değil sanırım binaya alt yapı yapmaktan bahsediyor galiba bende tam anlamadım soruyu
Çok pahalıya patlar ayrıca turknet turktelekom altyapısında ki portları kiralıyor türk telekomla görüşmeniz lazım galibaAyvayı yedik desenize. Kendime özel bir altyapı yaptırtabilirmiyim
Bunu Türknet ile görüşmelisiniz yani belki kabul ederler ama kaç TL isterler ya da isterler mi bilemiyorum.Ayvayı yedik desenize. Kendime özel bir altyapı yaptırtabilirmiyim