Dolar
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 906
Laf yaptılar diye evdekileri mi kesicen?saçıma cut fresh attım evdeklıer baya laf yaptı soytarıya donmussun felan dıye kasten cinayetten kaç yıl hapis yerim
Laf yaptılar diye evdekileri mi kesicen?saçıma cut fresh attım evdeklıer baya laf yaptı soytarıya donmussun felan dıye kasten cinayetten kaç yıl hapis yerim
Bende böyle yaptım keko diyip saldılarsaçıma cut fresh attım evdeklıer baya laf yaptı soytarıya donmussun felan dıye kasten cinayetten kaç yıl hapis yerim
Saç kısa halden biraz uzardı bu ne papaz olmuşun derdi.Şimdi saçım ucuz topluyorum (kaba tabirle) karı gibi olmuşun diyor.Giydiğim tişörte laf eder.Taktığım şapkaya giydiğim pantolona kadar hala laf yiyiyorum.Ama zerre umrumda değil.İnan seninde öyle yapman lazım.Çünkü sen nasıl mutluysan,kendini nasıl beğeniyorsan öyle giyinmeli saçını öyle yapmalısın.Tr de yaşıyorsan kimseyi takmıycan yoluna baksaçıma cut fresh attım evdeklıer baya laf yaptı soytarıya donmussun felan dıye kasten cinayetten kaç yıl hapis yerim
İnsan daha güzel gözükmek için yapabilir bunu hatta direkt bunun için yapar. Hemen kesin yargıya varmayalım.Bunun için yaptıysan öyle hatalısın kardeşim.
saçıma cut fresh attım evdeklıer baya laf yaptı soytarıya donmussun felan dıye kasten cinayetten kaç yıl hapis yerim
kaş piercingim vardı kimse ağzını açıp bir şey diyemediklasik tr ailesi. saçım uzun diye gay damgası yedim eniştemdenküpem var ona da bi ton laf ettiler. oversize giyiyorum diye soytarı da olduk. hani gözlüğüm var o sağlık amaçlı olmasa ona da laf ederler. he de geç kankim boşver
bi 129836217833yıl yersin ama 2 saate bırakırlar.saçıma cut fresh attım evdeklıer baya laf yaptı soytarıya donmussun felan dıye kasten cinayetten kaç yıl hapis yerim
Çok iyiydi bu arada.duvara dön şimdi de duvara döndüm de (dayak yeme garantili)
benimkine de yapıyor ya bune len askere mi gitcen diye.saçıma cut fresh attım evdeklıer baya laf yaptı soytarıya donmussun felan dıye kasten cinayetten kaç yıl hapis yerim
oz babam degıl kankamSaçını
Bunun için yaptıysan öyle hatalısın kardeşim.
Üstelik baban hakkında böyle kelimeler kullanman yeni nesil'e inancımı biraz daha düşürdü...
Üvey baban mı?oz babam degıl kankam