Bimcell Paketlerine Zam Yapıldı

Ayda yılda bir yükleme yaptığım için kulanıyordum zaten çekmiyor tavsiye etmiyorum vodofone geçicem gibi hemen hemen aynı fiyata en azından çekmeme gibi bir durumu olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi operatör hangi paket
yanlışsın :D baz istasyonu aynı olacak geçtiğin vodafonede fark eden bir şey olmayacak bilgin olsun

Ne kadar f/p bilmiyorum ama ben 11gb nete Turkcell'de 65tl veriyorum. Rahat hat kullanıyorum.
Rahat hat nedir diyenlere hem faturalı hem de taahhütsüz, Türknet gibi.
Bizim evde sadece Turkcell çektiği için ve aynı zamanda Taahhütsüz olduğu için kullanıyorum.
bunlardan bir şey anlamadım hocam yardımcı olurmusun :d

arkadaşım vodofone kullanıyor onun ki çekiyor bu nasıl oluyor
baz istasyonu aynı olur herhangi bir oparetöre geçersen geç aynı baz istasyonuna bağlanacaksın fark eden bir şey olmaz

Ne kadar f/p bilmiyorum ama ben 11gb nete Turkcell'de 65tl veriyorum. Rahat hat kullanıyorum.
Rahat hat nedir diyenlere hem faturalı hem de taahhütsüz, Türknet gibi.
Bizim evde sadece Turkcell çektiği için ve aynı zamanda Taahhütsüz olduğu için kullanıyorum.
https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/turkcell-rahat-paketler/rahat-yildiz-13-gb-paketi#aa bu paket nasıl hocam

@Perfectshot06 babama böyle bir indirimli paket sunulmuş iyi mi? yoksa Turkcell geçmelimi?
IMG-20220525-WA0000.jpg

Son düzenleme:
bunlardan bir şey anlamadım hocam yardımcı olurmusun :d

baz istasyonu aynı olur herhangi bir oparetöre geçersen geç aynı baz istasyonuna bağlanacaksın fark eden bir şey olmaz

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/turkcell-rahat-paketler/rahat-yildiz-13-gb-paketi#aa bu paket nasıl hocam

@Perfectshot06 babama böyle bir indirimli paket sunulmuş iyi mi? yoksa Turkcell geçmelimi?Alıntıyı görüntüle
Bu daha iyi gibi hocam.

Vodafone da 2 kez zam yaptı. Şimdi de ucuza tarife sunmuyor. 12 gb yerine 8 gb sunabilir.
12 gb 1000 sms 750 dak 59 tl +5 de vergi ,64 tl
Screenshot_20220525-230343.png

Operator degismek çözüm degil hepsine zam gelecek çünkü bence bu ekonomide en mantiklisi faturali hatta geçip taahhüt yapmak en azından odeyecegin parayı bilirsin

ya bimcell kullanan var mı diyecektimde harbi güzelmi la

Kırmızı fırsat paketiymiş hocam. Fakat şimdi baktım sitesine bu paket yok başka paketler gelmiş.
Buradan bulmuştum geçmişte.
ya bimcell kullanan var mı diyecektimde harbi güzelmi la
bimcell ile aynı firmayı kullanıyor bende yarın bu paketlerden birine geçicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,265
Üyeler
184,911
Son üye
apollo2135