(İndirim) RX 6800 13835 TL !

Tühh vah vah 😂.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana emir kipleriyle konuşma. Sana mı sorucam ne yapıp yapmayacağı mı?
ne yapayım demişsin, onu söyledim. ne bu zırlama anlayamadım :D

konusu açıldı.
1 dk sonra görmüş ve konuyu açmış olabilir görmemiş yada aynanda yazarken açmış olabilir neredeyse fazla açılan tüm konu altına yazıyorsun :D

Uygunsuz davranış
ne yapayım demişsin, onu söyledim. ne bu zırlama anlayamadım :D
Mecazen söyledim. Sende bunu anlayacak beyin yok o başka. Mahalle karısı gibi benle laf dalaşına girme işine bak.

yani okadar bütçe varsa alınabilir

yani kardeş açılabilir ne var bunda? adam belki onu görmedi bunu gördü şu level için mesaj yazmaya çalışmayın
Eyvallah hocam ya. Saçma sapan triplere giriyorlar ki dediğin gibi özellikle baktım başka konu göremedim bununla alâkalı.

Mecazen söyledim. Sende bunu anlayacak beyin yok o başka. Mahalle karısı gibi benle laf dalaşına girme işine bak.
seninle hakaretli konuşan yok, nedir bu kin, nefret?

seninle hakaretli konuşan yok, nedir bu kin, nefret?
Forum gerçekten de hayatlarından mutsuz olan kimselerin içlerindeki nefreti ortaya çıkartabilecekleri bir yere dönüşmüş.
Hayattan zevk alamayan bir ''kaybeden'' olduğu için burada klavyede milleti dövüyor. :D

Forum gerçekten de hayatlarından mutsuz olan kimselerin içlerindeki nefreti ortaya çıkartabilecekleri bir yere dönüşmüş.
Hayattan zevk alamayan bir ''kaybeden'' olduğu için burada klavyede milleti dövüyor. :D
raporluyorum moderatör reddediyor bir de :D ana avrat sövmesi lazım sanırsam.

Forum gerçekten de hayatından mutsuz olan kimselerin içlerindeki nefreti ortaya çıkartabilecekleri bir yere dönüşmüş.
Ya çattık yemin ediyorum. İşsiz misiniz? İşiniz gücünüz yok mu? Tek yediğiniz halt millete ne yapıp ne yapmayacağını mı söylemek? Sen misin moderatör? Evet üzerine vazife olmayan konulara zıplayanlara ayar oluyorum. Herkes çizgisini bilecek. Hayır benim anlamadığım fazla konu açılınca diplomatik sorun mu ortaya çıkıyor? Derdiniz nedir bakın işinize diyorum biri bitiyor diğeri başlıyor. Laf salatası yapmaktan başka işiniz gücünüz yok mu? 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,739
Üyeler
188,984
Son üye
Ahmey
Geri