AAA Oyun Önerir Misiniz?

Hayır, duymadım. Senden duydum şimdi.
çalıntı kredi kartlarıyla dolandırıcılar yayıncıya para atıyor, yayıncılarda onlara gelen *bit* parasının bir kısmını dolandırıcılara veriyorlar. kendilerinede yüklü miktarda para geçmiş oluyor. şaşırdım valla duymaman konusunda.
EastergamersTV'de, bu olaya karışan isimler arasında. açıklaması "ben banka hesabıma gelen parayı görmedim"'di.

Hayır, duymadım. Senden duydum şimdi.
evet öyle bir olay var ama insanların kendi elleriyle ortaya çıkardığı bir olay en sonda pollisler de işin içine dahil oldular ama sonra ne oldu bilmiyorum. Ama Mete haberinin olmadığını söylemişti inanıp inananmamak sana kalmış videosu var izle istersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaz tatilinde izlemek için AAA oyun tavsiyesi istiyorum. Ne tür olduğunun hiçbir önemi yok. Hikayesi iyi olsun yeterli.
İzleyeceğim yayıncılar:
* Easter GamersTv
* PintiPanda TV
geçenlerde izlemiştim pintipanda rdr 2 fena sarıyor izleyebilirin izlemediysen

Yaz tatilinde izlemek için AAA oyun tavsiyesi istiyorum. Ne tür olduğunun hiçbir önemi yok. Hikayesi iyi olsun yeterli.
İzleyeceğim yayıncılar:
* Easter GamersTv
* PintiPanda TV
AAA açık dünya oluyordu değilmi Burak Oyunda Subnoutica (doğru yazdımmı bilmiyorum) muhteşem seridir youtube bölümleri Facebook Yayınlarından Alınmış Kareler Ama Gayet Zevkli :D

İzleyeceğim yayıncılar:
* Easter GamersTv
* PintiPanda TV
Metro serisi komple hele exodus

metro 2033 pinti panda çekmişti sanki bunun serisini

Konuyla alakasız ancak kredi kartı hırsızı bu insanları neden izleyip destekliyorsunuz?
herkesin yaptığı nereden belli, bir kanıtın var mı Pinti Panda'nın ve ya Eastergamers'in bit dolandırıcılığı yaaptığına dair, mesela bu hayatta nasıl hırsızlar varsa sen bir şey çalmayınca hırsız olmuyorsan bu da aynı şekilde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,387
Üyeler
185,720
Son üye
wraithh
Geri