AAA Oyun Önerir Misiniz?

Easter GamersTv ama dost kaya oğlunun sinirli olduğu videoları ve canlı yayın videoların özetini izle

until dawn ve the dark pictures serisini yapan supermasive games 10 haziranda ''the quarry'' adlı oyunu çıkaracak bu oyun the dark pictures serisinden değil. O oyun yaza çıkacak işte o da izlenebilir.

until dawn ve the dark pictures serisini yapan supermasive games 10 haziranda ''the quarry'' adlı oyunu çıkaracak bu oyun the dark pictures serisinden değil. O oyun yaza çıkacak işte o da izlenebilir.
Yaz geldiği zaman konuyu tekrardan hortlatırım. Güncel oyunlardan da haberdar oluruz. Dizi izlemek yerine oyun videoları izlemeyi tercih ediyorum genelde.

Resident evil serisi
RE2 den başlayabilirsin veya re7 den Meteden feci sarıyor re2, 7, 8 bitirdim 3 ü de Meteden izliyecem yazın inşallah ekran kartı alıp kendim deneyimleyecegim en çok oynamak istediğim oyunlar şuan

Resident evil serisi
RE2 den başlayabilirsin veya re7 den Meteden feci sarıyor re2, 7, 8 bitirdim 3 ü de Meteden izliyecem yazın inşallah ekran kartı alıp kendim deneyimleyecegim en çok oynamak istediğim oyunlar şuan
Onun sıralaması nasıl oluyor? 2, 3, 6, 7 diye mi gitmeliyim?

ben küçükken her yaz tamer yeşildağdan ailen isolotion izliyordum. bakabilirsin ilgini çekiyorsa izlersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ek olarak hitman de izleyebilirsin güzel oyun
ben küçükken her yaz tamer yeşildağdan ailen isolotion izliyordum. bakabilirsin ilgini çekiyorsa izlersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,280
Üyeler
185,700
Son üye
Shaolinnn
Geri