Yaz geldiği zaman konuyu tekrardan hortlatırım. Güncel oyunlardan da haberdar oluruz. Dizi izlemek yerine oyun videoları izlemeyi tercih ediyorum genelde.until dawn ve the dark pictures serisini yapan supermasive games 10 haziranda ''the quarry'' adlı oyunu çıkaracak bu oyun the dark pictures serisinden değil. O oyun yaza çıkacak işte o da izlenebilir.
Hayatı boyunca bile götürürPintipanda skyrim serisine başla. 3 yaz tatili götürür.
Türk dizisi gibi bölümleri varmış gerçekten.Hayatı boyunca bile götürür
Onun sıralaması nasıl oluyor? 2, 3, 6, 7 diye mi gitmeliyim?Resident evil serisi
RE2 den başlayabilirsin veya re7 den Meteden feci sarıyor re2, 7, 8 bitirdim 3 ü de Meteden izliyecem yazın inşallah ekran kartı alıp kendim deneyimleyecegim en çok oynamak istediğim oyunlar şuan
ben küçükken her yaz tamer yeşildağdan ailen isolotion izliyordum. bakabilirsin ilgini çekiyorsa izlersin
2-3-7-8 diye gidebilirsin sıralı izlemek çok fark etmiyor ama hikayedeki bazı yerleri daha iyi anlıyorsun 6 yı izlemene gerek yokOnun sıralaması nasıl oluyor? 2, 3, 6, 7 diye mi gitmeliyim?
Konuyla alakasız ancak kredi kartı hırsızı bu insanları neden izleyip destekliyorsunuz?İzleyeceğim yayıncılar:
* Easter GamersTv
Nasıl yani?Konuyla alakasız ancak kredi kartı hırsızı bu insanları neden izleyip destekliyorsunuz?
Bit hırsızlığı olaylarını duymadınız mı?Nasıl yani?