Oguzhansah
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,590
Bütçe?ne alabilirim peki o zaman her monitör 3k falan
Bütçe?ne alabilirim peki o zaman her monitör 3k falan
11k monitçr dahil sistemBütçe?
Yani monitörleri pek bilmiyorum ama ikinci el garantili bir monitör bakabilirsiniz.11k monitçr dahil sistem
ne kadar tutar 144 hz 1 ms 24 inçYani monitörleri pek bilmiyorum ama ikinci el garantili bir monitör bakabilirsiniz.
1660 sistem bulunur gibi max11k monitçr dahil sistem
1650 ti laptopumdan iyi midir1660 sistem bulunur gibi max
ben sattım kurtuldum masaüstüne geçtim vallaha rahatladım.Gerçekten o kadar edecek ise satıp masaüstü geçeceğim
dostum sattığım fiyata göre arkadaşın özellikleri ile dolar kuruna orantıladım.15k?????
Az daha arttırın 20 falan diyin 3060 falan alacağımıza 1650 alalım dimi.
cidden ya bişiler yapmam lazım hele şu lise olaylarını bi bitireyimben sattım kurtuldum masaüstüne geçtim vallaha rahatladım.
dostum sattığım fiyata gre arkadaşın özellikleri ile dolar kuruna orantıladım.
15k ya şu an indirim yok galiba 3050ti var lenovo niye gtx alayım ben?ben sattım kurtuldum masaüstüne geçtim vallaha rahatladım.
dostum sattığım fiyata göre arkadaşın özellikleri ile dolar kuruna orantıladım.
Benden tavsiye garanti bitmeden sat kanka. Garanti bitmesine 5 ay kala sattım ben. Garanti biterse hem fiyatı düşer hem zor satarsın.cidden ya bişiler yapmam lazım hele şu lise olaylarını bi bitireyim
1650 bile laptopundan iyidir1650 ti laptopumdan iyi midir
Mobil gpu ile masaüstü gpular arasında dağlar kadar fark var. Aynı gpu masaüstü sistemi 2-3k ucuza dizersin hem de %15-20 daha fazla performans alırsın. Kıyaslama videoları youtubeda var1650 ti laptopumdan iyi midir
niye almayalım neyi kötüki14-15K eder.
Dolar kuru 14.8 iken aşağıdaki özelliklerde olan pcyi 13.5 e sattım ve kurtuldum. Monster almayın masaüstü dizin diyenlere hak verdim. Almayın aldırmayın.
Alıntıyı görüntüle