Schneider Electric APC 5'li Akım Korumalı Priz Sepette %25 indirimle 186 TL

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
752
Kaliteli bir grup prize ihtiyac duyanlar alabilir. Ben 2 adet aldım. Fiyatı bu pahalılık seviyesine göre kabul edilebilir durumda.

2 aydır takip ediyorum. 211 lere düştü daha da düşmedi.Teşekkürler hemen alıyorum.

2 aydır takip ediyorum. 211 lere düştü daha da düşmedi.Teşekkürler hemen alıyorum.

Fiyat oldukça çazip en son aralık 2021 de 160 a düşmüş. Maddi durumda önemli tabi ancak eğer imkanın var ise 2 tane al :)

lanet olsun 20 gün önce almıştım. 239a

2 tane daha aldım. Dandik markalarla uğraşmaktansa kaliteli ürünlere verilir abi para. Durum el veriyor ise yedek alın.

2 tane daha aldım. Dandik markalarla uğraşmaktansa kaliteli ürünlere verilir abi para. Durum el veriyor ise yedek alın.
çakma göndermezler dimi ? 2 tane almaya karar verdim bu arada.Bu fiyata bir daha bulamam birini buzdolabına koyarım birini kasaya ilerde 2 sini de kasa(2 tane olursa kasam) ona takarım.

Benim PC'ye priz çok uzak diye 3 tane uzatma kablosu kullanıyorum. Bu prizi en son 3. ile değiştirirsem akım koruması hala işe yarar değil mi? İlk 2'si sıradan uzatma olacak.

Kasayı korumak için gerekli mi yeni bilgisayar aldım normal prize takmayı düşünüyordum böyle bir priz alsam nasıl bir etkisi olur

Kasayı korumak için gerekli mi yeni bilgisayar aldım normal prize takmayı düşünüyordum böyle bir priz alsam nasıl bir etkisi olur

Eğer yok ise arada bir koruma ekipmanı tabii ki bir regülatör gibi ups gibi görev yapmaz ancak koruma amaçlı sisteminize aşırı akımı geçirmeyeceği için işe yarar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çakma göndermezler dimi ? 2 tane almaya karar verdim bu arada.Bu fiyata bir daha bulamam birini buzdolabına koyarım birini kasaya ilerde 2 sini de kasa(2 tane olursa kasam) ona takarım.

Satıcı hepsiburada zaten bunun çakması kendini belli eder paketleme vs. durumlardan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim PC'ye priz çok uzak diye 3 tane uzatma kablosu kullanıyorum. Bu prizi en son 3. ile değiştirirsem akım koruması hala işe yarar değil mi? İlk 2'si sıradan uzatma olacak.

Normalde bu tarz durumlarda prizden direk cıkıp tek kablo ucuna girmek en saglıklı hareket ancak normal prizlerde herhangi bir akım koruma özelliği olmadığı için evet sonda da aynı görevi üstlenecektir. Ayrıca aklınızda olsun. Bir hat üzerinde birden fazla akım koruma prizi kullanmak sağlıklı değil. Grup priz kullanabilirsiniz ancak akım koruma görevi gören 2 ve üzeri prizi bağladığınızda (birbirinden ekleme yaparak) hiçbir işe yaramaz ve sağlıklı çalışmaz.

Indirim bitmiş sanırım almak isterdim

Normalde bu tarz durumlarda prizden direk cıkıp tek kablo ucuna girmek en saglıklı hareket ancak normal prizlerde herhangi bir akım koruma özelliği olmadığı için evet sonda da aynı görevi üstlenecektir. Ayrıca aklınızda olsun. Bir hat üzerinde birden fazla akım koruma prizi kullanmak sağlıklı değil. Grup priz kullanabilirsiniz ancak akım koruma görevi gören 2 ve üzeri prizi bağladığınızda (birbirinden ekleme yaparak) hiçbir işe yaramaz ve sağlıklı çalışmaz.
Hocam 3 tane priz var 3'ü de 1.5 metre toplam 4.5 metre. Hepsi sıradan bildiğimiz 3'lü ya da 5'lü rastgele priz ve PC'ye gidiyor hiçbirinde akım koruma özelliği yok. Benim sorum da şuydu. Ben bu prizlerin en sonuna bu akım korumalıyı koysam işe yarar mıydı? Sanırım cevabınız evet. Peki direkt duvardaki prize akım korumalı taksam tekli olanı yani sonra geri kalanı yine sıradan olan 3 tane uzatma priz koysam olur mu?

Geri