Schneider Electric APC 5'li Akım Korumalı Priz Sepette %25 indirimle 186 TL

Hocam 3 tane priz var 3'ü de 1.5 metre toplam 4.5 metre. Hepsi sıradan bildiğimiz 3'lü ya da 5'lü rastgele priz ve PC'ye gidiyor hiçbirinde akım koruma özelliği yok. Benim sorum da şuydu. Ben bu prizlerin en sonuna bu akım korumalıyı koysam işe yarar mıydı? Sanırım cevabınız evet. Peki direkt duvardaki prize akım korumalı taksam tekli olanı yani sonra geri kalanı yine sıradan olan 3 tane uzatma priz koysam olur mu?
Ben olsam aradaki prizleri çıkartır tekli bir uzatma ile pcmin yanına getirip ucunada akım koruma prizini takardım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Indirim bitmiş sanırım almak isterdim
Fiyat sepette düşüyor

4 tane aldım tşkler
Bunlar yerine regülatör en iyisi ama inada koyacak yer yok

4 tane aldım tşkler
Bunlar yerine regülatör en iyisi ama inada koyacak yer yok

Konulacak yer evet sıkıntı maalesef. Bende çalışma odamda ups kullanıyorum ancak kapladığı yer yüzünden ciddi bıkmış vaziyetteyim.

1 tane bundan 1 tanede 2 USB çıkışlı olan modelinden aldım. USB çıkışına ihtiyacınız varsa 247 liraya Schneider Electric APC 5'li Akım Korumalı Priz ve 2 USB Girişi bu model kaçmaz.

60 - 70 tl ye kaliteli bir adaptörüde aradan cıkarttım diyorsunuz. Dogru aslında hayırlı olsun

Konulacak yer evet sıkıntı maalesef. Bende çalışma odamda ups kullanıyorum ancak kapladığı yer yüzünden ciddi bıkmış vaziyetteyim.

60 - 70 TL ye kaliteli bir adaptörüde aradan cıkarttım diyorsunuz. Dogru aslında hayırlı olsun
akım koruma çok gerekli mi viko gibi kaliteli markaların prizlerini alındığında çok da sıkıntı çıkarmayacağını düşünüyorum ama

akım koruma çok gerekli mi viko gibi kaliteli markaların prizlerini alındığında çok da sıkıntı çıkarmayacağını düşünüyorum ama

Valla geçenlerde indirimde bende 2 adet viko aldım ancak herne olursa olsun bu adamlar bu işi cidden farklı yapıyor. Ben her aldığım eskilerde dahil schneider maşallah taş gibi çalışıyor. O yüzden ilk planda bu markanın ürünlerini tercih ediyorum.

Alan arkadaşlara hayırlı olsun umarım güle güle bu prizlere ihtiyac duymadan sapa sağlam kullanabilirsiniz sistemlerinizi :)

Valla geçenlerde indirimde bende 2 adet viko aldım ancak herne olursa olsun bu adamlar bu işi cidden farklı yapıyor. Ben her aldığım eskilerde dahil schneider maşallah taş gibi çalışıyor. O yüzden ilk planda bu markanın ürünlerini tercih ediyorum.

Alan arkadaşlara hayırlı olsun umarım güle güle bu prizlere ihtiyac duymadan sapa sağlam kullanabilirsiniz sistemlerinizi :)
aslında lazım. Bende yakın zamanda priz almıştım nelson mu bişiydi. ısıtıcıyı taktığımda duman çıktı priz Allah'a emanet. Akım olayı ciddiye alınması gereken bir şey. 10-15milyarlık eşyaları takıyorsunuz. 100 vereceğine 100 daha ver 10000 den kurtul. Felsefem böyle.

bende aldım 1x 5 li lazımdı bana akım koruma ws cok inanmıyorum ama viko tarzı 120 tl 130 tl alcağıma bunu aldım belki cidden korur :)

bende aldım 1x 5 li lazımdı bana akım koruma ws cok inanmıyorum ama viko tarzı 120 TL 130 TL alcağıma bunu aldım belki cidden korur :)

Priz önemli. İnşallah ihtiyac olmaz ama olduğunda da en azından iciniz rahat olur.

2 adet aldım hemen indirim kuponu buldum 187 liraya 2 tane tekliden aldım temiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,323
Üyeler
184,924
Son üye
josecla
Geri