Ahmet Sevinç
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,687
poco x3 filanda varbu fiyat bandında denk daha güzel bir cihaz bulamadım
poco x3 filanda varbu fiyat bandında denk daha güzel bir cihaz bulamadım
Nasıl sesi iyi değil 5g olamayan model var gayet de iyi ses veriyorBence gayet iyi. Yalnız ses olarak çok iyi değil onu belirteyim, kalan konularda işinizi fazlasıyla görür.
M52'de mono hoparlör var onu kastediyor.Nasıl sesi iyi değil 5g olamayan model var gayet de iyi ses veriyor
AnTuTu puanına bakılmamalıdır. İlla bir benchmarka bakılacaksa Geekbench 5 tarzı uygulamalar olmalıdır. Çünkü AnTuTu, iyi bir program değil. Çokça yanlış skorlar ölçüyor.Antutu V9: 503.300 Puan
64 MP iyi denebilecek kameraya sahip.
Genelde AnTuTu puanıyla kıyaslanıyor.AnTuTu puanına bakılmamalıdır.
Biliyorum.Çünkü AnTuTu, iyi bir program değil. Çokça yanlış skorlar ölçüyor.
Elbette öyle. Arkadaşın anlayacağı dilde söylemeye çalıştım.Kamerada da MP'ye değil sensöre bakılır.
İllaki.MP'ye bakılsaydı Redmi Note 8'in kamerası iPhone 13 Pro Max'in kamerasından daha iyi olurdu.
Genelde insanlar teknolojide çok yanlış yaparlarGenelde AnTuTu puanıyla kıyaslanıyor.
Konu sahibi, MP'si yüksek olan her telefonu daha iyi sanacak, çünkü anlamasını sağlamak için doğru bir bilgi vermek yerine kolaya kaçıp yanlış bir bilgi verdin.Elbette öyle. Arkadaşın anlayacağı dilde söylemeye çalıştım.
Haklısın ancak Samsung yapımı bir Tetrapiksel birimi olan S5KGW3 sensörünü kullanıyor dediğimde birçok kişi ne dediğimi anlamayacaktır.Genelde insanlar teknolojide çok yanlış yaparlar
Konu sahibi, MP'si yüksek olan her telefonu daha iyi sanacak, çünkü anlamasını sağlamak için doğru bir bilgi vermek yerine kolaya kaçıp yanlış bir bilgi verdin.
Haksızsın demiyorum ancak birçok sitede M52 5G'nin özelliklerini araştırdığında kullandıkları bilgileşim genelde AnTuTu oluyor. Benim en çok kullandığım site EPEY'dir. Cihazlara verilen puan yanlış olabiliyor ama özellikler genelde doğru oluyor. Yanlış olduğunda da yapılan uyarıdan sonra doğrusuyla değiştiriliyor.Genelde insanlar teknolojide çok yanlış yaparlar![]()
Ayrıca kamera 64 MP olduğu için iyi olduğunu savunmuyorum. 64 MP ve iyi denilebilecek bir kamera olduğunu söylüyorum.64 MP iyi denilebilecek kameraya sahip.
"Rakiplerinden daha iyi bir kamera sensörüne sahip olduğu için daha kaliteli fotoğraflar çekebiliyor." cümlesini kurabilmek bu kadar zor olmamalı.Haklısın ancak Samsung yapımı bir Tetrapiksel birimi olan S5KGW3 sensörünü kullanıyor dediğimde birçok kişi ne dediğimi anlamayacaktır.
Yanlış bir şeyi common diye önermek yanlış olur.Haksızsın demiyorum ancak birçok sitede M52 5G'nin özelliklerini araştırdığında kullandıkları bilgileşim genelde AnTuTu oluyor.
EPEY'den önermek yerine direkt olarak inceleme bakmanı öneririm.Benim en çok kullandığım site EPEY'dir. Cihazlara verilen puan yanlış olabiliyor ama özellikler genelde doğru oluyor. Yanlış olduğunda da yapılan uyarıdan sonra doğrusuyla değiştiriliyor.
m52 işlemci ekran ram konusunda daha iyi 5g ve wifi 6 avantajıda varpoco x3 filanda var
1000tl fiyat farkıda var ayrıca. samsung daha iyi seçim gibi geliyor. tek sıkıntısı hızlı şarj farkım52 işlemci ekran ram konusunda daha iyi 5g ve wifi 6 avantajıda var
hızlı şarj zaten kullanmayı düşünmüyorum iyi fiyata düşerse bende m52 alıcamm52 işlemci ekran ram konusunda daha iyi 5g ve wifi 6 avantajıda var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1000tl fiyat farkıda var ayrıca. samsung daha iyi seçim gibi geliyor. tek sıkıntısı hızlı şarj farkı