Yardım Msi̇ Armor Rx570 Isınma Sorununda Yardımcı Olabi̇lecek Var Mı?

önerebileceğin fiyatı 100 TL nin altında olan bir macun var mı ?
ondan çok da medet umma bence.
ayrıca servis diyen arkadaş var ama garanti süresi bitmiş olabilir.

AMD kartlar için undervolt adımları daha farklı ama genel mantığı ve adımları anlatabilirim. 3dmark demoyu indirdiniz mi ?

100 TL' ye kadar şunu önerebilirim. Bence bunu alın alacaksanız.
Kartı çıkartma hususunda, eğer daha önce herhangi bir deneyiminiz yoksa yapmamanızı öneririm.

Bilgisayarcı veya Ekran kartı gibi bileşenlerin termal bakım ya da temizliğini yapan yerlere başvurmanız daha iyi olabilir.

Bildikten sonra çok da zor bir iş değil tabi, el becerisine bakar biraz.

Yeni termal macun al, termal macun değişimi yap.
Macun olarak; Teknobiyotik satıcısından (orjinalini satıyorlar çünkü piyasada çok fazla sahte MX-4 var) Arctic MX-4 alabilirsin.
o macun işlemci için ekran kartınada olur mu

2019 da armor 570 4 gb Almıştım 3 yıla yakın kullandım boşta 50 derece çalışıyordu 55 derece olunca fan açardı oyuna girince otomatik fanda Maximum 75 oluyordu fanı manuel %35 yaparsam ozaman 70 î geçmezdi yani genel olarak memnundum, Furmark testinde 70 bile olmuyordu neredeyse, yani kısaca bi sıkıntı var gibi senin kartta, oyun oynarken kaç derece oluyor ?

Merhaba elimde msi rx 570 armor oc 4gb ekran kartı var GPU stres testinde 88 89 derecelere kadar çıktım acaba normal bir şey mi ekran kartını kullanan veya bilenler yardımcı olabilir mi ?

MSİ B450M PRO M2 V2 ANAKART / MSİ ARMOR RX 570 4 GB OC GPU / RYZEN 5 1600X CPU / CORSAİR VEGANCE 8 GB 3000 MHZ RAM / WD BLUE 500 GB SSD / XIGMATEK ASTRO 650W 80PLUS POWER KASA
bu kart benim ilk pc mde vardı bir kere bile 72 derecenin üstüne çıkmadı termal macun değişimi ve temizlik yap bence ya da undervolt

Merhaba elimde msi rx 570 armor oc 4gb ekran kartı var GPU stres testinde 88 89 derecelere kadar çıktım acaba normal bir şey mi ekran kartını kullanan veya bilenler yardımcı olabilir mi ?

MSİ B450M PRO M2 V2 ANAKART / MSİ ARMOR RX 570 4 GB OC GPU / RYZEN 5 1600X CPU / CORSAİR VEGANCE 8 GB 3000 MHZ RAM / WD BLUE 500 GB SSD / XIGMATEK ASTRO 650W 80PLUS POWER KASA
Termal macun yenileyebilirsiniz.

bu kart benim ilk pc mde vardı bir kere bile 72 derecenin üstüne çıkmadı termal macun değişimi ve temizlik yap bence ya da undervolt
undervolt ayarını yaptıktan sonra furmark testine girince pc biraz bekliyor sonra kendini donduruyor ve kapatıyor reset attıktan sonra amd radeon sowftwareye girince '' beklenmeyen bir sistem arızasından ötürü radeon wattman ayarları geri yükledi '' bildirimi geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2019 da armor 570 4 gb Almıştım 3 yıla yakın kullandım boşta 50 derece çalışıyordu 55 derece olunca fan açardı oyuna girince otomatik fanda Maximum 75 oluyordu fanı manuel %35 yaparsam ozaman 70 î geçmezdi yani genel olarak memnundum, Furmark testinde 70 bile olmuyordu neredeyse, yani kısaca bi sıkıntı var gibi senin kartta, oyun oynarken kaç derece oluyor ?
epeydir oyun oynamıyorum önceki değerleride hatılamıyorum son sınıf olduğum için oynayamadım bu sene

Son düzenleme:
Macun eskimiştir muhtemelen. Farklı testlerde deneyebilir misin furmark harici ? Steam'den demo 3Dmark indirebilirsin.
msi kombustor da 70 72 derece civarını gördüm ama şöyle bir sıkıntı var stres testinden sonra ekran donuyor reset atmak zorunda kalıyorum

Ekler

• Ekran Görüntüsü (432).png
    Ekran Görüntüsü (432).png
    2.7 MB · Hit: 27
Hocam bu kart tam bir bela ben çok çektim bu karttan.

Geri