❌İndirim Bitti! Silicon Power US 70 1TB 5000MB/4000 MB

arkadaş stok bitmedi gitti almim bitsin stok :D

3.0 anakarta takarsak vaad ettigi hızın ne kadar altına düşer hiç bilginiz varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakartın 3.0 özelliğinde 4GB/s) yazıyor bu kadar hız alabilirim sanırım doğrumu anlıyorum acaba
bu ssd sizin taktığınız kartın kapasitesi neyse onu verir. 4.0 değilse anakartınız 3.0'ın verdiği en üst hızı alırsınız, bir gün anakart upgrade ederseniz en azından ssdniz de hazır olur.

marka çok bilinmese de iyidir. dram var. ben 2 haftaya yakın zamandır kullanıyorum, 1700 TL'ye almıştım fiyatı görünce kıskanmadım değil. :D bir ödemelerimi ayarladıktan sonra muhakkak bir tane daha alacağım. ssd'den gayet memnunum. windows 10 açılış süresü 6-7 saniye falan sürüyor. crystalmark sonuçları aşağıda.

Ekran Alıntısı.PNG

bu ssd sizin taktığınız kartın kapasitesi neyse onu verir. 4.0 değilse anakartınız 3.0'ın verdiği en üst hızı alırsınız, bir gün anakart upgrade ederseniz en azından ssdniz de hazır olur.

marka çok bilinmese de iyidir. dram var. ben 2 haftaya yakın zamandır kullanıyorum, 1700 TL'ye almıştım fiyatı görünce kıskanmadım değil. :D bir ödemelerimi ayarladıktan sonra muhakkak bir tane daha alacağım. ssd'den gayet memnunum. windows 10 açılış süresü 6-7 saniye falan sürüyor. crystalmark sonuçları aşağıda.

Alıntıyı görüntüle
Eyvallah Aldım Ya Bende sandisk ultra yı satarım artık

MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart var elimde bu ssd uygun mudur acaba​

MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart var elimde bu ssd uygun mudur acaba​

Anakartın 3.0
m2 4.0

Uygunluk Olarak Uygundur Bende de b450m s2h var bende sipariş geçtim

vaad ettigi hıza çıkamaz anakarttan dolayı ama normalde 5 okuma varsa biz b450 ye taktıgımız için maximum 4 e kadar çıkar hızı sonuç olarak alıp takabilirsin

indirim hala devam ediyor bilginize.

Anakartın 3.0
m2 4.0

Uygunluk Olarak Uygundur Bende de b450m s2h var bende sipariş geçtim

vaad ettigi hıza çıkamaz anakarttan dolayı ama normalde 5 okuma varsa biz b450 ye taktıgımız için maximum 4 e kadar çıkar hızı sonuç olarak alıp takabilirsin
PCI-e 3.0 x4'ün maksimum hızı 3500 MB/s. Yani maksimum 3500 MB/s görebilirsin.
Bende de mbl mi mdl mi öyle bir marka var o kaca gider hiç kullanmadım
MLD M300 demek istiyorsun sanırım. Kaç GB versiyonu?

İndirim Gece Yarısına Kadar Devam Ediyor...

indirim bitti arkadaşlar alanlara hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,985
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri