yok bitmişşürün tekrar indirime girmiş arkadaşlar
Ssd elime ulaştı arkadaşlar msi b550 gaming edge wifi ile sonucu bu şekilde
Buradaki soruma cevap alabilir miyim sizden ?
Anakart ve işlemci Gen 4 destekli ise çok daha hızlı olur.
Anakartınız pcie gen 4.0 m2 girişine sahip değil hocam 2 adet m2 yuvası var ama 2 side pcie gen 3.0 ben olsam yine de kullanırdım pek al satlık bir ssd değil fiyat farkı çok olsa belki satılabilirdiBuradaki soruma cevap alabilir miyim sizden ?
Anakartınız pcie gen 4.0 m2 girişine sahip değil hocam 2 adet m2 yuvası var ama 2 side pcie gen 3.0 ben olsam yine de kullanırdım pek al satlık bir ssd değil fiyat farkı çok olsa belki satılabilirdi
Gen3 oldugunu biliyorum elimdeki ssdyi satıp bunu takmayı düşünüyorum hız olarak değer mi diye sormuştum 3500/3500 alsam şuanki ssd ile kafa kafaya aynı oluyor gibi ama 1TB avantajı var. Elimdekinide 500₺ civarına satarım düşüncesindeyim.Anakart ve işlemci Gen 4 destekli ise çok daha hızlı olur.
Gen 3 ise bu SSD size 3600/3600 civarı hız verir. Çünkü Gen 3 daha fazla veri aktaramıyor. Teorik aktarım hızı 4000MB/S
bu ssd de gen3 ün verdiği max hızı alırsınız ama işte xpg ssd nizde kaç hız alıyorsunuz orasını bilemem fakat xpg nin 3500 okuma yazma vereceğini düşünmüyorumGen3 oldugunu biliyorum elimdeki ssdyi satıp bunu takmayı düşünüyorum hız olarak değer mi diye sormuştum 3500/3500 alsam şuanki ssd ile kafa kafaya aynı oluyor gibi ama 1TB avantajı var. Elimdekinide 500₺ civarına satarım düşüncesindeyim.
yazma hızı düşük