eren yağan
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
sizce ne almalıyım ?
Bu klavye değil bilek desteğiAddison KP-5005 368x70x13mm Klavye Padi : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
Addison KP-5005 368x70x13mm Klavye Padi : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiyewww.amazon.com.tr
buyur bilek desteğide var 10000000000 TL likte klavye 30 TL likte klavye
Para kolay kazanılmıyor cebinde kalsın
sizce ne almalıyım ?
Corsair K68 kaç para 800 lira falan degil mi70 TL daha arttırabilirsen Corsair k68 öneririm ama arttıramazsan ck350 de iyidir.
Yahu bende güncel sandım yardımcı olmak için girdim konuya , konunun üstünden yaklaşık 2.5 hafta geçmiş ve arkadaş alacağını almıştır zaten niye patlatırsın ki ?HyperX Alloy FPS Pro Red Switch İngilizce Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
HyperX Alloy FPS Pro Red Switch İngilizce Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile HX-KB4RD1-US/R1 ITOPYA'da.www.itopya.com
Steelseries Apex 3 veya 5 alma gerçekten değmez Corsair K68 alabilirsen güzel klavyedir bende ariyordum ama stok sorunu var. Gamepower Ogre veya Saber bakabilirsin.Steelseries apex3'e 450-500 TL vermek fazla değil mi? Membran bir klavye fakat rival3 kullandığım için takım olsunlar istiyorum, bir öneriniz var mı?
Bilek desteği kullanmam gerekiyor bu yüzden bakıyorun o tip klavyelereSteelseries Apex 3 veya 5 alma gerçekten değmez Corsair K68 alabilirsen güzel klavyedir bende ariyordum ama stok sorunu var. Gamepower Ogre veya Saber bakabilirsin.
Gamepower saber de bilek desteği olmasi lazimBilek desteği kullanmam gerekiyor bu yüzden bakıyorun o tip klavyelere