Kasamda fan yok bir şey olur mu ?

linksiz

80+
Reaksiyon skoru
93
İkinci el toplama sistem almıştım. 1200af ve 6500xt ile kullanacağım. Kasada bir şey farkettim içinde hiç fan yok. İşlemci fanı hariç hiç fan yok. Kasanın kapağı açık bir şekilde 6 ay felan kullansam bir şey olurmu ? 6 ay sonra yeni kasa almayı düşünüyorum. Yada kesinlikle fan mı almalıyım ?

Egzoz fan yoksa sıkıntı olur mutlaka takın. Alasıya kadar açık kullanın.

Egzoz fanda yok hocam. Kapağı kapatmadığım sürece egzoz fana gerek var mı ?
Kapağı açık kullanmanızı tavsiye etmem çok toz olur. Ayrıca hiçbir fan olmadığı için açık dahi olsa sıcak havayı atacak, tahliye edecek fan yok. Mutlaka takın aşırı ısı olur bu yaz sıcaklarında.

Vantilatör koyun xd

Son düzenleme:
Önde koycak yer yok. Arka ve üste yer var hocam.2 si yeter mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkaya ve üste bir fan yetermi yoksa kasa degisimi şartmi?
Ön ve arka daha iyi olurdu üstten ziyade. En azından arkaya bi tane alıp idare edin derim.

Ya hiçbişi olmaz tak geç. En fazla biraz daha ısınır. Kasa patlamaz yani :d. Yan kapağı açık kullanın olsun bitsin. İlle fan olsun istiyorsan herhangi random pc'ciye gir fan al bi tane 10-20tl ye bırakırlar tahmini miss

Ya hiçbişi olmaz tak geç. En fazla biraz daha ısınır. Kasa patlamaz yani :d. Yan kapağı açık kullanın olsun bitsin. İlle fan olsun istiyorsan herhangi random pc'ciye gir fan al bi tane 10-20tl ye bırakırlar tahmini miss
Yan kapak acık olunca çok tozlanırmi hocam?
Ön ve arka daha iyi olurdu üstten ziyade. En azından arkaya bi tane alıp idare edin derim.
Önde baktım yer yok kasa fanı icin. Arka ve üstte var. 2 fan taksam Kapak acıkmı kalsa bir sey olur mu?

Kasayı alt kısımlara değil de masanın üst kısmına konumlandırırsan toz derdi de kalmaz fazla. 1 seneye yakın kapaksız kullandım kasayı. Abarttıkları kadar problem olmadı toz açısından.

Yan kapak acık olunca çok tozlanırmi hocam?

Önde baktım yer yok kasa fanı icin. Arka ve üstte var. 2 fan taksam Kapak acıkmı kalsa bir sey olur mu?
Açık kalsın kanka. Fan alana kadar açık kalsın.

İkinci el toplama sistem almıştım. 1200af ve 6500xt ile kullanacağım. Kasada bir şey farkettim içinde hiç fan yok. İşlemci fanı hariç hiç fan yok. Kasanın kapağı açık bir şekilde 6 ay felan kullansam bir şey olurmu ? 6 ay sonra yeni kasa almayı düşünüyorum. Yada kesinlikle fan mı almalıyım

Daha bu günlerde bile havalar bu kadar sıcakken ilerleyen aylarda ne olur bilmem.

Son düzenleme:
Kapağı açık kullanmanızı tavsiye etmem çok toz olur. Ayrıca hiçbir fan olmadığı için açık dahi olsa sıcak havayı atacak, tahliye edecek fan yok. Mutlaka takın aşırı ısı olur bu yaz sıcaklarında.
Önde yer yok hocam.ust ve arka taksam yetermi ? 2 side dısarımi atayim havayı ? Yanda da kücük fan koymayı düsünuyorum kapaga onuda iceri mi üfletsem?

Kasayı alt kısımlara değil de masanın üst kısmına konumlandırırsan toz derdi de kalmaz fazla. 1 seneye yakın kapaksız kullandım kasayı. Abarttıkları kadar problem olmadı toz açısından.

Açık kalsın kanka. Fan alana kadar açık kalsın.
2 fanda kapatayım demi kapagı o zmn ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,944
Üyeler
185,004
Son üye
Blackeye183
Geri