Neler Yeni

Kasamda fan yok bir şey olur mu ?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Ya abicim ille sert konuşturcaksınız. 1200af ısınan işlemci değil. Stok fanla bile soğuyor. Kasa kapalı olsa bile ısınmaz o işlemci. 6500xt'de ısınmıyor fazla. Kapağı açsa ekran kartı püfür püfür çalışır. En fazla azcık tozlanır o kadar.
Önde yer yok hocam.ust ve arka taksam yetermi ? 2 side dısarımi atayim havayı ? Yanda da kücük fan koymayı düsünuyorum kapaga onuda iceri mi üfletsem?
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 fanda kapatayım demi kapagı o zmn ?
Kanka şöyle söyleyim, sen fan falan alıp uğraşma git 2. el önde fanları olan ucuz yekpare bir kasa al -250-350 arası bir fiyata bulacağını düşünüyorum- fan derdinde kalmaz miss gibi soğutur.
Bu arada kasanın yan kapağı açık olunca sistem hiç ısınmaz tek eksisi hafif tozlanır ondan da bir şey olmaz hava tut geçer gider. Herkes abartmış yok yaz ayları falan diye.

Eğer açık kullansan belki idare eder diyebilirdim tâ ki yaz aylarının geldiğini hatırladiğım da pek mantıklı gelmiyor.

Daha bu günlerde bile havalar bu kadar sıcakken ilerleyen aylarda ne olur bilmem.
Ne idare eder hocam sallamayın sizde. Tecrübeniz olmadığına o kadar eminim ki 10 saniye düşünüp yazdığınıza yemin edebilirim ama kanıtlayamam öyle bir durumdasınız.

linksiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
emre palabıyık
Ya abicim ille sert konuşturcaksınız. 1200af ısınan işlemci değil. Stok fanla bile soğuyor. Kasa kapalı olsa bile ısınmaz o işlemci. 6500xt'de ısınmıyor fazla. Kapağı açsa ekran kartı püfür püfür çalışır. En fazla azcık tozlanır o kadar.

Kanka şöyle söyleyim, sen fan falan alıp uğraşma git 2. el önde fanları olan ucuz yekpare bir kasa al -250-350 arası bir fiyata bulacağını düşünüyorum- fan derdinde kalmaz miss gibi soğutur.
Bu arada kasanın yan kapağı açık olunca sistem hiç ısınmaz tek eksisi hafif tozlanır ondan da bir şey olmaz hava tut geçer gider. Herkes abartmış yok yaz ayları falan diye.

Ne idare eder hocam sallamayın sizde. Tecrübeniz olmadığına o kadar eminim ki 10 saniye düşünüp yazdığınıza yemin edebilirim ama kanıtlayamam öyle bir durumdasınız.
Butce sarıldı biraz. 6 ay yani acık kullanayım hocam sonra kasa alırim inşallah sıfir

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,585
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Fan çok önemli, o şekilde bileşenlere büyük oranda zarar verebilirsin.

TİTAN.

80+ Platinum
İkinci el toplama sistem almıştım. 1200af ve 6500xt ile kullanacağım. Kasada bir şey farkettim içinde hiç fan yok. İşlemci fanı hariç hiç fan yok. Kasanın kapağı açık bir şekilde 6 ay felan kullansam bir şey olurmu ? 6 ay sonra yeni kasa almayı düşünüyorum. Yada kesinlikle fan mı almalıyım ?
Kesinlikle fan almalısınız ❗

Top Bottom