Bence S21 FE al.Sizce hangisi alınmalı genelde snapchat instagram foto atarım benim için önemli olan uzun süreli dayansın kasmasın ve ben oyun oynamıyorum ona göre hangisininaliyim
Sosyal medya için iPhone 11, genel kullanım için S20 FE (SD).
Yani telefonda tek yaptiğim şey snap atmak tiktokda video izlemek yada insatgram bu kadarBence S21 FE al.
Ama sosyal medya çok önemliyse iPhone 11 alınabilir.
Cidden düz S21 ler neredeyse FE ile aynı fiyatta şuan. FE yerine S21 veya S21+ alınmalı bu durumda.S21+ öneririm
iphone 11 al hem sosyal medya için daha uygun stabil hem de değer kaybetmiyorlar s20 fe falan alsan 2 3 sene sonra fiyatları baya bir düşüyor ve satılmıyor da iphone 11 alsan ileride de satabilirsin ve emin ol en kötü aldığın fiyata falan satıyorsunSizce hangisi alınmalı genelde snapchat instagram foto atarım benim için önemli olan uzun süreli dayansın kasmasın ve ben oyun oynamıyorum ona göre hangisininaliyim
ha bu arada ben bir yıl garımı s...iphone 11 al hem sosyal medya için daha uygun stabil hem de değer kaybetmiyorlar s20 fe falan alsan 2 3 sene sonra fiyatları baya bir düşüyor ve satılmıyor da iphone 11 alsan ileride de satabilirsin ve emin ol en kötü aldığın fiyata falan satıyorsun
S21 FESizce hangisi alınmalı genelde snapchat instagram foto atarım benim için önemli olan uzun süreli dayansın kasmasın ve ben oyun oynamıyorum ona göre hangisininaliyim