Far Cry 6 torrente düştü

Evil Genius 2 olduğunu düşünüyorum sıradaki oyunun Aradığım aileyi buldum diyor belki de bu denuvo crack işleri hızlanabilir.

Deathloop'tan sonra Far Cry 6 da kırıldı. Sıradaki Dying Light 2 sanırım.
Dying Light pahalı olmasa alınır ama pahalı işte. Bir de bu ekonomide alınmaz. İnşallah kırılır.

Beklemek istemediğim için satın almıştım. Orijinal sürümü berbat bi şekilde düşük fps sorunuyla kendini oynatmaz oldu. Korsanını deneyeceğim. Umarım aynı sorunu görmem.

Deathloop'tan sonra Far Cry 6 da kırıldı. Sıradaki Dying Light 2 sanırım.
Az önce oynama fırsatım oldu.
1 saat kadar sabredebildim.
Önceki serilerini oynayanlar ne demek istediğimi bilirler.
Maalesef rezalet.
Her oyunu aynı mı olur arkadaş.

merhaba konuyla ilgisi olmayan bişey sormak istiyorum torrent ten oyun indirirken eskiden (askerden geldim) yaz sonu gibi 13mbs indiriyodu şimdi 400 kb nasıl düzeltebilirim bilen varsa şimdiden teşekkürler

Dying Light pahalı olmasa alınır
Oyunun fiyatı 59.99$ ama Türkiye'de 349.00₺ yani 21$. Bence oynamak istediğimiz oyunlara para biriktirp ulaşmalıyız. RTX3050-RX6600 alabiliyoruz ama oyunlara para veremiyoruz çok garip :)

merhaba konuyla ilgisi olmayan bişey sormak istiyorum torrent ten oyun indirirken eskiden (askerden geldim) yaz sonu gibi 13mbs indiriyodu şimdi 400 kb nasıl düzeltebilirim bilen varsa şimdiden teşekkürler
İndirdiğin sunucu ve yoğunluk çok etkiliyor o hızı.

Oyunun fiyatı 59.99$ ama Türkiye'de 349.00₺ yani 21$. Bence oynamak istediğimiz oyunlara para biriktirp ulaşmalıyız. RTX3050-RX6600 alabiliyoruz ama oyunlara para veremiyoruz çok garip :)
garip değil insanlar parasını sistem toplamak için ayarlıyor

garip değil insanlar parasını sistem toplamak için ayarlıyor
Parasını sistem almak için biriktiren bir insan hayli hayli oyun almak içinde biriktirir. Torrent'e başvurduğumuz sürece bizi seven yapımcıları da ülkeden kaçıracağız. Bölgesel fiyatlandırma yapılan çoğu oyunu satın almamız gerektiğini düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,500
Üyeler
185,749
Son üye
IT_TST
Geri