Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
500-600 TL bu basit oyuna vereceğinize giyim, aksesuar filan alırsınız.
350 lira benim 7 haftalık harçlığım. Ona mı para biriktireyim 7 hafta boyunca. Sokaktaki dayılara benzettim seniOyunun fiyatı 59.99$ ama Türkiye'de 349.00₺ yani 21$. Bence oynamak istediğimiz oyunlara para biriktirp ulaşmalıyız. RTX3050-RX6600 alabiliyoruz ama oyunlara para veremiyoruz çok garip
Battlefield 3 Çıktığında 60-80 tl idi ilk 6 ay sonra 30-45 liraya düştü. O zamanda bölgesel fiyatlandırma yoktu sadece firmalar Türkiye pazarını bilmiyordu. Buna rağmen KUTULU OYUN ALAN SAYISI çok düşüktü. Popüler olan yine korsan cd idi. Size demek istediğim kısaca şu;350 lira benim 7 haftalık harçlığım. Ona mı para biriktireyim 7 hafta boyunca. Sokaktaki dayılara benzettim seni
Sokaktaki ekonomi iyi diyen adamdan farkın yok.Türkiye'de 349.00₺ yani 21$
Yurt dışı ile Türkiye'deki alım gücünü karşılaştırmak istiyorsanız bu tamamen farklı bir konu ancak madem 21$ veremiyorsunuz aylık aldığınız 258$ içinden o zaman indirime girmesini bekleyin veyahut oynamayın? Herkes oyun oynamak zorunda değil, bu oyun dediğimiz şey barınma gibi temel zorunluluklarından biri de değil.Sokaktaki ekonomi iyi diyen adamdan farkın yok.
Türkiyede asgari ücretli birinin 2 küsür günü iken yurtdışındakinin günlük bile değil. Almanyada saatlik işçilik 12 Euro olacaktı. 5 saatlik işçilik.
Sana üzücü bir şey söylemek istiyorum, şuanda bir oyun için 500₺ yine ucuz. Ortalama bir oyun 60$'dan çıkıyor yani 985 Türk lirası.bi oyun 500 TL olunca bir şey diyemiyorum
Evet öyle düşündüğün zaman dolar bazında steamde çoğu oyunu biz en ucuza alıyoruz fakat para o kadar değersiz bir hale geldi ki artık çok pahalı olmaya başladı. Hiperenflasyon'a az kaldı.Sana üzücü bir şey söylemek istiyorum, şuanda bir oyun için 500₺ yine ucuz. Ortalama bir oyun 60$'dan çıkıyor yani 985 Türk lirası.
Ucuza ucuz demek?Yurt dışı ile Türkiye'deki alım gücünü karşılaştırmak istiyorsanız bu tamamen farklı bir konu ancak madem 21$ veremiyorsunuz aylık aldığınız 258$ içinden o zaman indirime girmesini bekleyin veyahut oynamayın? Herkes oyun oynamak zorunda değil, bu oyun dediğimiz şey barınma gibi temel zorunluluklarından biri de değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türkiye'de ucuza ucuz demekte suç olmuş vay arkadaş.
euro ya baktığında mantıklı oluyor ama tlde biraz pahalı. ama oyun parasını hak ediyor ama 350tl de ucuz değil. bu arada bende rx570 var .dOyunun fiyatı 59.99$ ama Türkiye'de 349.00₺ yani 21$. Bence oynamak istediğimiz oyunlara para biriktirp ulaşmalıyız. RTX3050-RX6600 alabiliyoruz ama oyunlara para veremiyoruz çok garip
Dolar bazında düşünmemek maalesef imkansız, eğer Türkiye pazarında yapımcıların çoğunluğu Türk firma olsaydı zorunda kalmazdık ancak öyle değil.Evet öyle düşündüğün zaman dolar bazında steamde çoğu oyunu biz en ucuza alıyoruz fakat para o kadar değersiz bir hale geldi ki artık çok pahalı olmaya başladı. Hiperenflasyon'a az kaldı.
Online oyunlarda ücretsiz zatenhikayeli tek oyunculu oyunlara para verdirmeyen torrent adamdır ne varsa kırsın geçsin ruslar bizde rahatça oynuyak.