Neler Yeni

Far Cry 6 torrente düştü

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Ertuğrul
3 harici vasat şahsen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Parasını sistem almak için biriktiren bir insan hayli hayli oyun almak içinde biriktirir. Torrent'e başvurduğumuz sürece bizi seven yapımcıları da ülkeden kaçıracağız. Bölgesel fiyatlandırma yapılan çoğu oyunu satın almamız gerektiğini düşünüyorum.
Sen erken yaslanirsin dostum 😂 Turkiyede humanistik yaklasim islevsel değil

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Parasını sistem almak için biriktiren bir insan hayli hayli oyun almak içinde biriktirir. Torrent'e başvurduğumuz sürece bizi seven yapımcıları da ülkeden kaçıracağız. Bölgesel fiyatlandırma yapılan çoğu oyunu satın almamız gerektiğini düşünüyorum.
bende sizin tarafınızdayım , sizin gibi düşünüyorum ve bütçem oldukça steamdan alıyorum fakat olan durumu açıklamak istedim

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
bak bu mesaj çok mantıklı mesela. ayrıca herkes her oyunu oynamak zorunda değil. oyun temel ihtiyaç değildir. alamıyorsanız oynamayın. emeğe saygı.

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Sen erken yaslanirsin dostum 😂 Turkiyede humanistik yaklasim islevsel değil
22 yaşındayım. Yalan söylemeyeyim 5 yaşından beri ailem tarafından bilgisayara yönlendirildim ve oyun camiasının içerisindeyim. Bizim ülkemizde genellikle fiziksel olarak temas edemediğimiz ürünlere para vermek saçmalık olarak tanımlanıyor. Ne biryazılımı orjinal kullanmaya sıcak bakıyoruz ne de oyunları. Dolar 3 lira ikende böyle idi çünkü bölgesel fiyatlandırma yoktu. Şuanda da böyle. Biz ne zaman oyun satın almaya başlarsak o zaman Türkiye oyun pazarı gelişecek, firmalar buraya yatırım yapmaya başlayacak. Humanist olmak ile alaklı değil.

Sadece emeğe değil, sırf bir kişi kendini tatmin edecek ve oyun oynayacak diye torrente başvurduğunda ortalama 3 kişinin hakkına giriyor. Neden mi? Çünkü yapımcılar ahmak değiller, bunu görüntüleyebiliyor ve takip edebiliyorlar. Neden bir ülke de torrent indirilme sayısı satın alma sayısından fazlayken fiyatlandırma yapılsın ki?

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
22 yaşındayım. Yalan söylemeyeyim 5 yaşından beri ailem tarafından bilgisayara yönlendirildim ve oyun camiasının içerisindeyim. Bizim ülkemizde genellikle fiziksel olarak temas edemediğimiz ürünlere para vermek saçmalık olarak tanımlanıyor. Ne biryazılımı orjinal kullanmaya sıcak bakıyoruz ne de oyunları. Dolar 3 lira ikende böyle idi çünkü bölgesel fiyatlandırma yoktu. Şuanda da böyle. Biz ne zaman oyun satın almaya başlarsak o zaman Türkiye oyun pazarı gelişecek, firmalar buraya yatırım yapmaya başlayacak. Humanist olmak ile alaklı değil.
sonra da "neden oyunlar türkçe değil?!" gibi ağlamalar başlıyor. o kadar bölgesel fiyatlandırmaya rağmen kaçak kullanılan bir yere üreticiler neden yatırım yapsın? kimse hayrına oyun yapmıyor. para kazanmak için yapıyor.

Impe

80+ Silver
abi yapıcak bir şey yok hem hayli hayli biriktiriyor diyorsun adam 10k sistem toplasa bir oyun olmuş 400,500 öğrenci olduğunu ve senede sadece 3 ay yazın sanayide çalışarak biriktirdiği parası olduğunu düşünürsek (dediğim gibi bir lise öğrencisi) senede 5,6 oyun demek ve oda 2 ayda 1 oyun oynama hakkın oluyor demek

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
neden oyunlar türkçe değil?!
Neden Türkçe altyazı olmadığına karşılık farklı yorumlar yapılabilir. Tamamen satın almaya yormamak gerek ancak genel olarak sektörü baltayalan biz saygıdeğer gamerlarız. Biz kendimizi tatmin edelim derken başkalarının hakkına giriyoruz.

abi yapıcak bir şey yok hem hayli hayli biriktiriyor diyorsun adam 10k sistem toplasa bir oyun olmuş 400,500 öğrenci olduğunu ve senede sadece 3 ay yazın sanayide çalışarak biriktirdiği parası olduğunu düşünürsek (dediğim gibi bir lise öğrencisi) senede 5,6 oyun demek ve oda 2 ayda 1 oyun oynama hakkın oluyor demek
10 bin liraya sistem alan adam oyuna para ayırmalı. Ya 10 bin liralık sistemi işin için kullanıcaksın ya da oyunları nasıl bilgisayar paranı biriktirdiysen öyle biriktirip satın alacaksın.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
Neden Türkçe altyazı olmadığına karşılık farklı yorumlar yapılabilir. Tamamen satın almaya yormamak gerek ancak genel olarak sektörü baltayalan biz saygıdeğer gamerlarız. Biz kendimizi tatmin edelim derken başkalarının hakkına giriyoruz.
arkadaşlar sonuç olarak lisanssız ürün kullanmayın, kullandırtmayın. eğer oyunu oynayabilecek sistemi alabiliyorsanız oyunu da alabilirsiniz.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Ertuğrul

Sadece emeğe değil, sırf bir kişi kendini tatmin edecek ve oyun oynayacak diye torrente başvurduğunda ortalama 3 kişinin hakkına giriyor. Neden mi? Çünkü yapımcılar ahmak değiller, bunu görüntüleyebiliyor ve takip edebiliyorlar. Neden bir ülke de torrent indirilme sayısı satın alma sayısından fazlayken fiyatlandırma yapılsın ki?
Dediğin iyi de islevsel değil işte 😂 orjinalleri 10 tlde olsa yine alinmayacak. Fakirlikten değil, hak hukuk umrumuzda değil millet olarak . Evet herkes gelissin istiyor ama kimse elini tasin altina koymaz boyle geldi böyle gider. Cok bencil ve bireyselci düşünüyoruz. Ve bu yüzyıllardır böyle. Genelde bizim insanimiz kendini Kurt hayvaniyla ozdeşlestirir lakin bana sorarsan tam bir cakaliz 😂. Nerde bir firsat , kâr var hoop atliyoruz. Baskasinin yarari umdurumuzda değil. İnancler etik degerler hepsi hikaye tamamen dusuncenin "id" yönüyle yaşıyoruz. 🤗

Eclipse

80+ Bronze
80 liraya AC Valhalla + FC 6 alınıyordu geçen ay. Karşılanmayacak bir para değil. Oyuna harcayacak parası pulu olmayana lafım yok, bu ülkede şaşılmayacak şey değil. Oyun mu oynamasın bu adamlar? Tabii ki de hayır. Ama hem parası olup hem torrent kullananlar az öte gitsin.

The Batman

80+ Silver
bi oyun 500 tl olunca bir şey diyemiyorum

Ekler

• GandalfTheGrey-768x361.jpg
    GandalfTheGrey-768x361.jpg
    37.1 KB · Hit: 28
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,640