Birbirimizi Tanıyalım

Durun la ben tanıtmadım kendimi. Ben Hayalet. Cinayet Büro'da Komiser'im. Hobilerim RGB/ARGB, fobilerim RGB/ARGB olmaması.

Cinayet sen oldun cinayet! :D
Yeni sezonu ne oldu izlendi mi? Devam ediyor mu hiç bakmadım.

Ben Aorus su Gigabyte tan ayrılıp Kendi markamı kurucam. Aorus XGigabyteX Killer Rxt 5700 Super Rtx yapicam.

ben ıntel fiyatta 1.yim yıllardır piyasanın sahibi bendim sonra ams çıktı ortaya 3600 adlı işlemcisi 115 dereceyi görüyor benim soğutmam iyidir en iyi işlemcim i3 9100f dir stok soğutucularımı yakın zmanda siyaha boy... pardon yeniledim

ben ıntel fiyatta 1.yim yıllardır piyasanın sahibi bendim sonra ams çıktı ortaya 3600 adlı işlemcisi 115 dereceyi görüyor benim soğutmam iyidir en iyi işlemcim i3 9100f dir stok soğutucularımı yakın zmanda siyaha boy... pardon yeniledim
İ3 9100F > AMD CPU ve GPU'lar

Sallama. En iyi işlemci 8100

ben klavye üzerime basılmasından hoşlanmam oyuzden 10 milyon tıklama ömrü koydum kendime ışıqımı kapattım ki almasınlar şuanda basıyorlar üzerime

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,577
Üyeler
190,060
Son üye
haiseflex
Geri