soru çözerken sıkılıyorum

JMASH

80+
Reaksiyon skoru
52
biliyorum ki hepninz benden büyüksünüz ve bu sınav döneminden geçmişsinizdir(LGS) 2 hafta kaldı ve benim gittikçe soru çözme isteğim gidiyor müzik dinliyorum yine olmuyor varsa taktikleriniz alırım.

biliyorum ki hepninz benden büyüksünüz ve bu sınav döneminden geçmişsinizdir(LGS) 2 hafta kaldı ve benim gittikçe soru çözme isteğim gidiyor müzik dinliyorum yine olmuyor varsa taktikleriniz alırım.

akrdeşim sürekli ileriyi düşün 14 gün kaldı sıkmalıyım diye bende hafızlık yapıyorum sürekli babamın vaad ettiği pc yi düşünüp çalışıyorum

sadece 2 hafta kaldı diye motive yap kendini sonra full rahat olucagım yes be falan de icinden

sizin tavsiyeniz nedir seneye giricem bende

sadece 2 hafta kaldı diye motive yap kendini sonra full rahat olucagım yes be falan de icinden
şey yapmaya çalışıyorum sınavdan sonra alınıcak pc ile rahat ediceğimi fln ama mesela soru çözerken 3 5 tane çözüp sıkılıyorum 10 dk sonra bidaha 3 5 tane çözüyorum

Kimin soru çözerken canı sıkılmıyor? 14 gün kalana kadar çalışmadıysan bundan sonra bir şey olmaz zaten.

akrdeşim sürekli ileriyi düşün 14 gün kaldı sıkmalıyım diye bende hafızlık yapıyorum sürekli babamın vaad ettiği PC yi düşünüp çalışıyorum
Hocam ne şanslısınız,İnşallah hafız olabilirsiniz.

Hocam ben de 15 gündür günde 1 denemeçözmeye çalışıyorum.8. sınıfım.Eğer zekiysen 15 gün içinde 460 puan civarını bulursun diye tahmin ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,592
Üyeler
190,060
Son üye
haiseflex
Geri