Mavi Ekran Yardım pc yeniden başlıyor

DoguSglm

80+
Reaksiyon skoru
60
Bilgisayarımın özellikleri

Ryzen 3 1200
Rx 550
16 ram farklı markalar 8+8
120ssd 250hdd 500hdd

Dün gta 5 indirdim ve girdiğimde 10 dk sonra pc yeniden başladı tekrar denedim tekrar aynısı oldu ve gta yı sildim bu sabah ta left 4 girdim ama gene aynı şey oldu cpu kullanımı aşırı yüksek oluyor ve pc yeniden başlıyor

Lütfen yardım edin

Görev yönetisinden bakıp cpu yu arkadan fazla yoran program falan varsa önemsizleri sil. genellikle antivirüsler bunları yapar. yada bir indirme işlemi yapiyorsan bundanda olabilir. Ve bu önceden oluyormuydu? Farklı marka ramlerdende olabilir.

Son olarak mavi ekrandaki hata kodunu atarmısın bir bakalım.

Görev yönetisinden bakıp cpu yu arkadan fazla yoran program falan varsa önemsizleri sil. genellikle antivirüsler bunları yapar. yada bir indirme işlemi yapiyorsan bundanda olabilir. Ve bu önceden oluyormuydu? Farklı marka ramlerdende olabilir.

Son olarak mavi ekrandaki hata kodunu atarmısın bir bakalım.
Bi andığım bilgisayardan anlayan birine sordum pc ölmüş dedi yorulma frlan bakıyorum olmuyor oyuna girince cpu kullanımı 60 70 90 olup yeniden başlıyor bilgisayar işlemci den bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum kasayı alalı 5 gün frlan oldu format atıp kurulumlarını yaptım

Minidump dosyalarını paylaşırsanız yardımcı olabilirim. C:\Windows\Minidump klasöründeki dmp uzantılı dosyaları masaüstünde yeni bir klasör oluşturup oraya atacaksınız. Ardından oluşturmuş olduğunuz klasörü Yandex Diske yükleyip burada paylaşacaksınız.

II ne işe yarıyor bu dediğiniz dosya

Bence ram farklılığı olamaz dediğiniz gibi işlemci aşırı ısınıyorsa. İşlemcide fan var mı veya termal macun sürdünüz mü?

sadece oyunlarda mı yapıyor yoksa pc açıldığı gibi anında ısınıp mı kendini kapatıyor

sadece oyunlarda mı yapıyor yoksa pc açıldığı gibi anında ısınıp mı kendini kapatıyor
Sade oyunlarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence ram farklılığı olamaz dediğiniz gibi işlemci aşırı ısınıyorsa. İşlemcide fan var mı veya termal macun sürdünüz mü?
İşlemci soğutucusu var ama sanki yavaş dönüyor

Minidump dosyalarını paylaşırsanız yardımcı olabilirim. C:\Windows\Minidump klasöründeki dmp uzantılı dosyaları masaüstünde yeni bir klasör oluşturup oraya atacaksınız. Ardından oluşturmuş olduğunuz klasörü Yandex Diske yükleyip burada paylaşacaksınız.
c windows a giriyorum ama minidump adında bir dosya yok

Peki o halde varsa hataların görüntüsünü veya kodlarını paylaşın.

Peki o halde varsa hataların görüntüsünü veya kodlarını paylaşın.
Bu gün pc açılırken mavi ekran verdi ve bir şey güncelledi sonrasında left 4 de cpu 60 70 arası iken valoda 98 felandı gene ama kapanma olmadı Valorant taki bir oyuncuya sordum Valorant gücünü işlemciden alan bir oyun normal dedi

Hata kodundan kastım bu değil. Mavi Ekran aldığınız zaman sol altta Stop Code kısmının yanında yazar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,948
Üyeler
187,909
Son üye
ekorak
Geri