8000tl laptop önerisi

Güzel laptop fakat oyun laptopları konusunda msi bence tercih edilmeli fakat pahalı oluyor. O yüzden monster daha doğru bir tercih olabilir

Seçiminiz fazlasıyla iyi. Ben de onu tavsiye ederim. 1660ti çok güçlü bir kart.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel laptop fakat oyun laptopları konusunda MSI bence tercih edilmeli fakat pahalı oluyor. O yüzden monster daha doğru bir tercih olabilir
Monsterde aynı paraya 1650ti alınabiliyorken acer tarafında 1660ti var hocam. Marka takıntısına gerek yok bu da son derece güzel ve alınabilir.

Monsterde aynı paraya 1650ti alınabiliyorken acer tarafında 1660ti var hocam. Marka takıntısına gerek yok bu da son derece güzel ve alınabilir.
Doğru söylüyorsun fakat monster da 10. nesil işlemciler var. Ama dediğin gibi ekran kartında acer önde

Ben de aynısını düşünüyorum monster alırsam sadece 10. Nesil olacak işlemcim ama ekran kartım 1650ti olacak ben 9. Nesil işlemci 1660ti daha iyidit diye düşünüyorum

Ben de aynısını düşünüyorum monster alırsam sadece 10. Nesil olacak işlemcim ama ekran kartım 1650ti olacak ben 9. Nesil işlemci 1660ti daha iyidit diye düşünüyorum
Oyun oynayacak adam kartımı beslesin yeter der hocam. İşlemci farkı için ekran kartından kısılmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,577
Üyeler
190,060
Son üye
haiseflex
Geri