Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
evet hatayı simdi farkettim düzelticem. bu arada ramlerin cl18 olması dezavantaj değil mi 3070 ti olacaksa mecbur galax 2 fanlı modeli olur çünkü fazlası bütçeyi deliyor
evet hatayı simdi farkettim düzelticem. bu arada ramlerin cl18 olması dezavantaj değil mi 3070 ti olacaksa mecbur galax 2 fanlı modeli olur çünkü fazlası bütçeyi deliyor
SSD'ler arası 700 TL fiyat farkı var hocam. attığınız 3070Ti modeli 14500 TL. sizin ekran kartınız 13500 tl. bence 300 TL'ye değer 3070Ti almak.
MHZ'si fazla olduğu için çok dezavantaj değil ama içinize sinmezse CL 16 3200 MHZ Aynı ram 20 tl daha ucuz.
frekansa bi tık daha önemli gibi bakıyorum cl gecikmesinden. Günün sonunda performans olarak cl18 ramler sırf frekans yüksekliğinden dolayı bana avantaj sağlayacaksa içime siner bunların benchmark testlerine bakmak lazım
frekansa bi tık daha önemli gibi bakıyorum cl gecikmesinden. Günün sonunda performans olarak cl18 ramler sırf frekans yüksekliğinden dolayı bana avantaj sağlayacaksa içime siner bunların benchmark testlerine bakmak lazım
Bu arada anakart seçimi hatayla olmadı orada sanırım bilgisizlik söz konusu. Ha asus prime ha msi sonuçta üretilen mal aynı B660M sadece üretici farklı şeklinde düşünerek değiştirdim. Şimdi şu benchmark testini izliyim.
Hocam RTX 3070Ti Galax almayın 2 fanlı RTX 3070Ti mı olur ? 4K Ultra oynuyorum Gigabyte Gaming OC RTX 3070Ti bile 63-65 derece görüyor kalın kocaman kart . GDDR6X her şeyden önce GDDR6X için en az 3 fan şart.
14.000 TL bence RTX 3070Ti için fazla ucuz . Belli bi şeylik olduğu