CS:GO - Buff görevi yapamıyorum.

-TheLosT

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
466
Arkadaşlar, oyunda 2 levele geldim. Benden bir görevi yapmamı istiyor. 1 oyun yanlışlıkla tamamladım 2 oyun tamamlamamı istiyor. Bu nedir lütfen yardımcı olun..
Görev "Finish 2 games with KDA of more than 3"
Desktop Screenshot 2022.06.08 - 14.50.26.99.png

2 Maçta kda nın 3 ün üzerinde olması gerek
Yani bunun türkçe mealini de açar mısınız rica etsem :D Benden tam olarak ne istiyor. Çünkü Kill Death Asist mantığıyla gidersek, 3 3 3 de yaptım olmuyor. Birisi dedi 3 katı yapman gerekiyor vs. Onu da yaptım ama işer yaramıyor. KDA 3 ün üzerinde nasıl olacak ? Kısacası oyun benden tam olarak ne istiyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak ben de çeviriden baktım dediğinin aynısı çıkıyor fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ya da yaptıysam da olmuyor.

Yani bunun türkçe mealini de açar mısınız rica etsem :D Benden tam olarak ne istiyor. Çünkü Kill Death Asist mantığıyla gidersek, 3 3 3 de yaptım olmuyor. Birisi dedi 3 katı yapman gerekiyor vs. Onu da yaptım ama işer yaramıyor. KDA 3 ün üzerinde nasıl olacak ? Kısacası oyun benden tam olarak ne istiyor ?

Ek olarak ben de çeviriden baktım dediğinin aynısı çıkıyor fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ya da yaptıysam da olmuyor.
3 3 3 gidersen kda 3 ün altında olur. KDA hesaplamak için
(kill + assist) / death yapman lazım

Assist sayılmadan Kill, ölümün 3 katından fazla olmalı 4 kill 1 ölüm 7 kill 2 ölüm gibi

Arkadaşlar, oyunda 2 levele geldim. Benden bir görevi yapmamı istiyor. 1 oyun yanlışlıkla tamamladım 2 oyun tamamlamamı istiyor. Bu nedir lütfen yardımcı olun..
Görev "Finish 2 games with KDA of more than 3"
Alıntıyı görüntüle
KDA = Öldürme-Asist / Ölme oranı.

KDA oranın 3 olması için örneğin öldürmenin 21, ölmenin 7 olması lazım. Anlamışsındır umarım.

Teşekkürler arkadaşlar, yardımcı olduğunuz için...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,357
Üyeler
190,737
Son üye
EmreDemirFE
Geri