Yani bunun türkçe mealini de açar mısınız rica etsem2 Maçta kda nın 3 ün üzerinde olması gerek
3 3 3 gidersen kda 3 ün altında olur. KDA hesaplamak içinYani bunun türkçe mealini de açar mısınız rica etsemBenden tam olarak ne istiyor. Çünkü Kill Death Asist mantığıyla gidersek, 3 3 3 de yaptım olmuyor. Birisi dedi 3 katı yapman gerekiyor vs. Onu da yaptım ama işer yaramıyor. KDA 3 ün üzerinde nasıl olacak ? Kısacası oyun benden tam olarak ne istiyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ek olarak ben de çeviriden baktım dediğinin aynısı çıkıyor fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ya da yaptıysam da olmuyor.
Assist sayılmadan Kill, ölümün 3 katından fazla olmalı 4 kill 1 ölüm 7 kill 2 ölüm gibiYani bunun türkçe mealini de açar mısınız rica etsemBenden tam olarak ne istiyor. Çünkü Kill Death Asist mantığıyla gidersek, 3 3 3 de yaptım olmuyor. Birisi dedi 3 katı yapman gerekiyor vs. Onu da yaptım ama işer yaramıyor. KDA 3 ün üzerinde nasıl olacak ? Kısacası oyun benden tam olarak ne istiyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ek olarak ben de çeviriden baktım dediğinin aynısı çıkıyor fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ya da yaptıysam da olmuyor.
senin yaptığıdan3 3 3 gidersen kda 3 ün altında olur. KDA hesaplamak için
(kill + assist) / death yapman lazım
KDA = Öldürme-Asist / Ölme oranı.Arkadaşlar, oyunda 2 levele geldim. Benden bir görevi yapmamı istiyor. 1 oyun yanlışlıkla tamamladım 2 oyun tamamlamamı istiyor. Bu nedir lütfen yardımcı olun..
Görev "Finish 2 games with KDA of more than 3"
Alıntıyı görüntüle