BirDexter
80+
- Reaksiyon skoru
- 153
Bu derkenvallahi bila sorun diye bişey kalmadı hocam. @BirDexter @halilgörür bunlar Rx 5700 Xt kullanıyor stabilce
Bu derkenvallahi bila sorun diye bişey kalmadı hocam. @BirDexter @halilgörür bunlar Rx 5700 Xt kullanıyor stabilce
Şahsen kullanıp 3 hafta eziyet çekmesem haklısın derdim. 5600xt kullanıyorum. En son sürüm biraz iyi gibi fakat önceki sürümlerde 15 20 kez hata aldımvallahi bila sorun diye bişey kalmadı hocam. @BirDexter @halilgörür bunlar Rx 5700 Xt kullanıyor stabilce
Keşke araştırdıktan sonra açsaydın.evet benım buyur o test eskiymiş gormedım sonrasında belirttim ama sen bılırsın :d
onun bana garezi var zaten engellemiştimDostum @Redmental haklı, sende çoğu konuda AMD AMD diyorsun, o zaman sende AMD fanboyusun.
800-1000tl fark var değermi bilemiyorum.fiyat farkına bak be
Diyelim adamın parası var. RTX istiyor daha stabil yazılımlar istiyor. Sence adam 10 FPS fazla diye gidip RX mi alsın ? 2060s alacağına 2070 alır , o kartı da yerden yere vurur kardeşim. Bu kadar basit.overlock yapsa bile geçemez RTX 2060S Rx 5700 Xt yi valla ya her teste inanıyorlar Ben sırf sürücüleri daha iyi ve bir iki FPS fazla veriyor diye o karta 1000 lira vermem. bunlara göre para çok kolay kazanılıyor![]()
2070 s daha performanslı ve üstüne RTX var. İyi bir tercih yapmışsınız.Bana sıkıntılı diye diye rx 5700 xt yerine rtx 2070 super almaya karar verdirttiler.