Nvida Fanboyları Baksın

5-10 FPS için binbir türlü RTX özelliğinden vazgeçmem ben arkadaş. Tamam adamlar işlemci yapıyor eyvallah ama ekran kartlarına ederinden fazla fiyat biçiyorlar. AMD fiyatları düşürüp, TDP'yi azaltıp, ısınma sorunları halledip, driverları düzeltmediği sürece bana Nvidia fanboyu diyebilirsiniz.

anlamadıgım hala stabil diyor 3 aydır hiç sürücülerde sıkıntı yaşamadım merak edıyorum kaç kişi AMD kullanıp driver sorunu yaşadı ?
Ben 1 kere yaşadım. O da çözüldü. Ama Nvidia sorunları diye aratıyorsun ne yabancı ne de Türk forumlarda tek tük konular var. AMD yazıyorsun bir sürü WattMan ısınma cart curt gidiyor. Tabi çoğu çözüldü ama hala yaşayan var.

bana "fanboy" diyebilisniz ama hiç amd ekran kartı kullanmadan sorun yaşayanları kanıt gosterek sorun var diyorsunuz size mantıklı geliyormu

5-10 FPS için binbir türlü RTX özelliğinden vazgeçmem ben arkadaş. Tamam adamlar işlemci yapıyor eyvallah ama ekran kartlarına gereğinden fazla fiyat biçiyorlar. AMD fiyatları düşürüp, TDP'yi azaltıp, ısınma sorunları halledip, driverları düzeltmediği sürece bana Nvidia fanboyu diyebilirsiniz.
Reyiz az çok düzeltiliyor aslında fakat rtx istiyorsan kimse sana bir şey diyemez

İyi olan kart önerilmeli. 5700 XT 2070Super'e kadar ki kartlardan üstün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,667
Üyeler
190,620
Son üye
metin0
Geri