Ted Mosby
80+ Gold
Dahası
Her oyunu yüksek ayarlarda rahat bir şekilde oynayabiliyor musun ve işlemcin be acaba meraktan soruyorumEvet.
Her oyunu yüksek ayarlarda rahat bir şekilde oynayabiliyor musun ve işlemcin be acaba meraktan soruyorumEvet.
Evet. Driver sorunları şuan yavaş yavaş bitiyor ama RTX serisi kartlar yalnızca ışın izlemeden ibaret değil.Reyiz az çok düzeltiliyor aslında fakat rtx istiyorsan kimse sana bir şey diyemez
2070*İyi olan kart önerilmeli. 5700 XT 2070Super'e kadar ki kartlardan üstün.
Ryzen 5 2600 ve evet. Ultrada açamadığı oyun yok şuanlık.Her oyunu yüksek ayarlarda rahat bir şekilde oynayabiliyor musun ve işlemcin be acaba meraktan soruyorum
2070S' e kadar. 2070 dahil super dahil değil2070*
Şahsen rtx ler halkında pek bilgim yok ne artıları var açabilir misin hem diğerleri de öğrenir?Evet. Driver sorunları şuan yavaş yavaş bitiyor ama RTX serisi kartlar yalnızca ışın izlemeden ibaret değil.
Bunlar yüzünden insta profilime Nvidia Fanboy'u yazma gereği duydum. Tarafımız belli olsun.Başlığı görünce ''EFM CANIM''dedim.
Minecraft dışında pek bir işe yaramayan özellik. Öyle büyük fark olmuyor şuanlık. Minecraftı da o halde oynamak midemi bulandırır bide shaderlar varken.Şahsen rtx ler halkında pek bilgim yok ne artıları var açabilir misin hem diğerleri de öğrenir?
2070'e kadar olan kartlardan üstün, 2070 ile eşit diyebilirim doğru.2070*
Artık not defterine kayıt edeceğim o 8 maddeyi , soran olursa CTRL+C sonra CTRL+V yapacağım.Şahsen rtx ler halkında pek bilgim yok ne artıları var açabilir misin hem diğerleri de öğrenir?
Yada rehber yapabilirsinArtık not defterine kayıt edeceğim o 8 maddeyi , soran olursa CTRL+C sonra CTRL+V yapacağım.