Redmental
80+ Gold
Dahası
Herhangi bir yardım isteyenin konusuna kendi konumu yapıştırmak istemiyorum.Yada rehber yapabilirsin
Herhangi bir yardım isteyenin konusuna kendi konumu yapıştırmak istemiyorum.Yada rehber yapabilirsin
Driverlar çok daha stabilŞahsen rtx ler halkında pek bilgim yok ne artıları var açabilir misin hem diğerleri de öğrenir?
5700 XT kaslı ama dersi kötü öğrenci.5700 XT=Kası olmayan kavgayı bilen mahalle delikanlısı.
2060S=Kası olan zengin bebesi.
Shader modlar candır.Minecraft dışında pek bir işe yaramayan özellik. Öyle büyük fark olmuyor şuanlık. Minecraftı da o halde oynamak midemi bulandırır bide shaderlar varken.
Nvenc'yi unutmayalım.Driverlar çok daha stabil
Ray Tracing
Düşük güç tüketimi
DLSS 2.0
Çünkü hala var bazı kişilerde . Yani Nvidia fanboyu diyorsun ama yani haklıyız da. AMD kullanıyorum memnunum ama rahatça Nvidia öneririm, öneriyorum da zaten.sadece driver sorunu diyenler için konu açtım geldiği yere bak :d
2060S tam benle uyuşuyor.5700 XT kaslı ama dersi kötü öğrenci.
2060S normalden fazla kası dersini çalışan öğrenci değeri fazla.
La adam AMD'de driver sorunu mu var demiş. Nvidia'nın driverlarının AMD'den daha stabil olduğunu kabullen bari de fanboy demeyelim.AMD deki driver sorununu anlatabılırmısın Stabil Demişsin
ben konuyu o yuzden açtım var diyenler neyde kullandılarmıÇünkü hala var bazı kişilerde . Yani Nvidia fanboyu diyorsun ama yani haklıyız da. AMD kullanıyorum memnunum ama rahatça Nvidia öneririm, öneriyorum da zaten.
Nvencsiz olmaz...(daha iyi yayın ve render.)Nvenc'yi unutmayalım.
AMD'De hala siyah ekran, kekemelik gibi sorunları çözülmemiş insanlar var mesela. Bu bile almamak için iyi bir sebep.AMD deki driver sorununu anlatabılırmısın Stabil Demişsin
Kullanmaya gerek var mı konular belli zaten Reddit'e gir satır satır gör.ben konuyu o yuzden açtım var diyenler neyde kullandılarmı