kekemelik nasıl bir sorunAMD'De hala siyah ekran, kekemelik gibi sorunları çözülmemiş insanlar var mesela. Bu bile almamak için iyi bir sebep.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kullanmaya gerek var mı konular belli zaten Reddit'e gir satır satır gör.
Yaklaşık 3 hafta içinde. (aldıktan sonra Nisan sonunda teslim almıştım.) Sorun yaşayan bir çok insan var ben dahil. Çözülmüş olabilir fakat eskiden olmadığı anlamına gelmiyor. Yalan söyleyecek halim yok. El capitan kullanıcısıyım.Ne zaman yaşadın bunları
Düzensiz gecikmeler diyelim .?
(bebebeşbinbinbinyeyediyüyüz)
?onun bana garezi var zaten engellemiştim
Fakat çözüldüğüde göz ardı edilemezYaklaşık 3 hafta içinde. (aldıktan sonra Nisan sonunda teslim almıştım.) Sorun yaşayan bir çok insan var ben dahil. Çözülmüş olabilir fakat eskiden olmadığı anlamına gelmiyor. Yalan söyleyecek halim yok. El capitan kullanıcısıyım.
Düzensiz kare gecikmesi.kekemelik nasıl bir sorun
Çok da önemli olmamalı senin için.
Zaten göz ardı etmiyorum. Yaşadığım zorlu sürecten bahsettim. Bunlar yüzünden bazı oyunlardan ban yedim bazen yarıda kesildi. Stabilite konusunda nvidia teknoloji konusunda nvidia önde. Bütçe konusu ortadan kalkarsa 2070s alırdım. Bütçe olmadığında dolayı 5600xt kullanıyorum olsa 2060 alırdım.Fakat çözüldüğüde göz ardı edilemez
Yok merak ettim ne oldu da engelledi diyeÇok da önemli olmamalı senin için.
Şahsen sanırım ben de böyle yapardım o gün mesela rtx 2060 düşse 2200 e falan onu alırdım fakat düşmüyorlarZaten göz ardı etmiyorum. Yaşadığım zorlu sürecten bahsettim. Bunlar yüzünden bazı oyunlardan ban yedim bazen yarıda kesildi. Stabilite konusunda Nvidia teknoloji konusunda Nvidia önde. Bütçe konusu ortadan kalkarsa 2070s alırdım. Bütçe olmadığında dolayı 5600xt kullanıyorum olsa 2060 alırdım.
ara ama onu hallettikYok merak ettim ne oldu da engelledi diye