Xfx rx590ı yerden yere vuranlar için güzel bir konu açıcam.tüm forumlara baktım neredeyse herkes AMD driveri kötü mavi ekran diye ağlıyor neden bende olmadı merak ettım seçilmiş kişimiyim
Isınıyor çünkü o yüzden vuruyoruz.Xfx rx590ı yerden yere vuranlar için güzel bir konu açıcam.
2060S nın rakibi 5700XT vay beBi gün bu konu yüzünden çok pis küfür edicem o derecedeyim telefon numaramı atıp sabaha kadar sövüşürüm o derecedeyim. RTX 2060S Rakibi Rx 5700 Xt miş Asıl Rakibi RTX 2070 Super allahım ya
yok overlock geçiyor d Overlock ayarı attılar mesela kart yanarsa demicekler senin gibi fanboyun.. overlock ekran kartı için sağlıklı değil. illa o 2 kartı alıp test edip atacam onu istiyorlar.2060S nın rakibi 5700XT vay be
overclock zaten onun ıcın yokmu benmı yanlıs bılıyorumyok overlock geçiyor d Overlock ayarı attılar mesela kart yanarsa demicekler senin gibi fanboyun.. overlock ekran kartı için sağlıklı değil. illa o 2 kartı alıp test edip atacam onu istiyorlar.
overlock yapsa bile geçemez RTX 2060S Rx 5700 Xt yi valla ya her teste inanıyorlar Ben sırf sürücüleri daha iyi ve bir iki FPS fazla veriyor diye o karta 1000 lira vermem. bunlara göre para çok kolay kazanılıyoroverclock zaten onun ıcın yokmu benmı yanlıs bılıyorum
Aradaki karşılaştırmayı Bütçe fark etmeksizin yapıyorlar. Zaten 5700xt daha fp olduğu belli.overlock yapsa bile geçemez RTX 2060S Rx 5700 Xt yi valla ya her teste inanıyorlar Ben sırf sürücüleri daha iyi ve bir iki FPS fazla veriyor diye o karta 1000 lira vermem. bunlara göre para çok kolay kazanılıyor
vallahi bila sorun diye bişey kalmadı hocam. @BirDexter @halilgörür bunlar Rx 5700 Xt kullanıyor stabilceAMD çok sorunlu. 2 kişi yaşamıyor diye sorunsuz diyemeyiz. Fiyat performans açısından daha önde olduğunu herkes kabul edecektir. Fakat iş bütçe farketmeksizin olduğunda Nvidia çok ama çok daha iyi bu konularda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aradaki karşılaştırmayı Bütçe fark etmeksizin yapıyorlar. Zaten 5700xt daha fp olduğu belli.