Donanım Test Uygulaması Tavsiyesi

i5-13420h

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
328
Merhaba laptop um için tüm donanımları test edecek program arıyorum me önerirsiniz

Cinebench, TestMem5, 3DMark, Geekbench ve Aida64 öneririm.

Toxpox'un yazdığı mesaja ek olarak; Crystal Disk Mark, Crystal Disk Info, Hd Tune ve Furmark önerebilirim.

Sizce toxpox un verdiği ile birlikte hangilerini indirmeliyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır
Toxpox'un yazdığı her şeyi indirebilirsin. birde beni ek olarak yazdıklarıma bakabilirsin. Birde OCCT'yi ekleyeyim.

Toxpox'un yazdığı her şeyi indirebilirsin. birde beni ek olarak yazdıklarıma bakabilirsin. Birde OCCT'yi ekleyeyim.
Üst'deki arkadaşın ve senin yazdıklarını listeli ve karşılarına neyi test ettiğini yazarmısın zahmet olmaz ise.
Pc'de sorun yok fakat ben de bi yapayım.
Zahmet olmazsa güzel insan :)

Üst'deki arkadaşın ve senin yazdıklarını listeli ve karşılarına neyi test ettiğini yazarmısın zahmet olmaz ise.
Pc'de sorun yok fakat ben de bi yapayım.
Zahmet olmazsa güzel insan :)
GeekBench ve Aida64- Tüm sistemi test etmene yarıyor.
TestMem5- Ram'i test etmenize yarıyor. ama biraz karmaşıktı hatırladığım kadarıyla. Memtest64'e de bakabilirsiniz.
Cinebench- İşlemci gücünü test ediyor.
3D Mark- Ekran kartı gücünü test ediyor.
Crystal Disk Mark - SSD Okuma yazma değerlerini test ediyor.
Crystal Disk Info - SSD'nin sağlık değerini görebiliyorsunuz.
OCCT- Psu'nun ekran kartı ve CPU'ya ne kadar güç verdiğini görebiliyorsun. PSU'yu test etmek için yani.
HD Tune ile HDD'niz varsa onun sağlığına ve ne kadar bad sectore sahip olduğuna bakabiliyorsunuz.

GeekBench ve Aida64- Tüm sistemi test etmene yarıyor.
TestMem5- Ram'i test etmenize yarıyor. ama biraz karmaşıktı hatırladığım kadarıyla. Memtest64'e de bakabilirsiniz.
Cinebench- İşlemci gücünü test ediyor.
3D Mark- Ekran kartı gücünü test ediyor.
Crystal Disk Mark - SSD Okuma yazma değerlerini test ediyor.
Crystal Disk Info - SSD'nin sağlık değerini görebiliyorsunuz.
OCCT- Psu'nun ekran kartı ve CPU'ya ne kadar güç verdiğini görebiliyorsun. PSU'yu test etmek için yani.
HD Tune ile HDD'niz varsa onun sağlığına ve ne kadar bad sectore sahip olduğuna bakabiliyorsunuz.
Hakkını helal et.
Çok saol.
Kafama takılan bir durum olursa geri dönüş yaparım.
Kalp :)

Geri