Msi Mag251rx Alınır Mı?

Şiddetle almanı söylerim. Bu indirim bu kur fiyatlarından sonra kolay kolay göremeyeceğimiz son indirimli fiyatı olur diye düşünüyorum. Ben maalesef alacaktım ama kredi çekim işinde sorun oldu alamadım şuan ve acılı acılı bakıyorum.
2K monitör yerine neden bu tercih ediliyor?

2K monitör yerine neden bu tercih ediliyor?
Hardcore FPS oyuncuları kesinlikle 24" / 24,5" ekran boyutu ile oynarlar. 27" gerçekten çok büyük geliyor bize.
Ayrıca düz panel oluşu ve 240 hz olması en büyük etkenlerden biri.
2K monitör FPS için çok gerekli bir şey olarak görülmüyor.

Hardcore FPS oyuncuları kesinlikle 24" / 24,5" ekran boyutu ile oynarlar. 27" gerçekten çok büyük geliyor bize.
Ayrıca düz panel oluşu ve 240 hz olması en büyük etkenlerden biri.
2K monitör FPS için çok gerekli bir şey olarak görülmüyor.
anladım teşekkürler

Evet monitörde bi tane bile ölü piksel yok mükemmel bi monitör 👍

Hocam ben de her şey var. Valo var fortnite var warzone var hayatsızım. RDR var varda var yani :D
Valla gardaşım eğer hardcore ve ciddiyetle değil de takılmak ve zaman geçirmek için hobi amaçlı oyun oynuyorsan 2K monitör sana güzeldir ama bizim için inanılmaz büyük. Net cafe de 27 inç 240 hz monster monitör de CS oynadım denemek içi nasıl bir his olduğunu merak ettim tek söyleyeceğim şu: Hiç zevkli değil ve hele ki Curved monitörlerden iğreniyorum. Ama 2K yı film izlemek, grafik tasarım ve video edit işleri için tercih etmek en doğrusu ama bizim gibi 24" 240 hz 1080p monitör tercih edenlerin sebebi dediğim gibi hardcore FPS ci olmaları. Kesinlikle alışılmışın dışına çıkamıyoruz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ooooo gardaşım almışsın Allah hayırlı etsin. Gerçekten çok iyi bir şey yaptın şuan. İleri de bu monitörlerin stokları elbet bitecek, fiyatları uçuk olacak ve biz bunları mumla arayacağız.
BİR FOTOĞRAF AT GÖZÜMÜZ IŞILDASIN :)

Valla gardaşım eğer hardcore ve ciddiyetle değil de takılmak ve zaman geçirmek için hobi amaçlı oyun oynuyorsan 2K monitör sana güzeldir ama bizim için inanılmaz büyük. Net cafe de 27 inç 240 hz monster monitör de CS oynadım denemek içi nasıl bir his olduğunu merak ettim tek söyleyeceğim şu: Hiç zevkli değil ve hele ki Curved monitörlerden iğreniyorum. Ama 2K yı film izlemek, grafik tasarım ve video edit işleri için tercih etmek en doğrusu ama bizim gibi 24" 240 hz 1080p monitör tercih edenlerin sebebi dediğim gibi hardcore FPS ci olmaları. Kesinlikle alışılmışın dışına çıkamıyoruz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ooooo gardaşım almışsın Allah hayırlı etsin. Gerçekten çok iyi bir şey yaptın şuan. İleri de bu monitörlerin stokları elbet bitecek, fiyatları uçuk olacak ve biz bunları mumla arayacağız.
BİR FOTOĞRAF AT GÖZÜMÜZ IŞILDASIN :)
Ah be hocam kutusuna koyup kaldırdım bile sistem yok ya ondan 😔

Olsun gardaşım sen gerçekten iyi bir tedbir aldın şuan hele ki bu krizin içerisinde. İyi ki aldın :)
Valla yalan olmasın amazondan korkuyordum biraz çünkü çok kolay iade aldıkları için o iadeden biri bana gelir diye korkuyordum ama sıfır , hatasız bi monitör geldi mis gibi 👍

Tam karanlık odada monitörde siyah renk açarak ışık sızmasını da test edin. Odanın tam karanlık olması önemli belli olmuyor diğer türlü.
Hayırlı olsun monitörünüz.

Tam karanlık odada monitörde siyah renk açarak ışık sızmasını da test edin. Odanın tam karanlık olması önemli belli olmuyor diğer türlü.
Hayırlı olsun monitörünüz.
Öyle yaptım hocam ki zaten benim diger va monitörde karanlık olmasa dahi ışık sızması belli ediyordu bunda hiç sıkıntı yok

Geri