@DerratiXBu fiyata alınır mı sizce ? İps var hdr var 240 hz bi yandan
Alınır fiyatına göre gayet iyi bi monitör.Bu fiyata alınır mı sizce ? İps var hdr var 240 hz bi yandan
Işık sızması ve ölü piksel testi için gerekli olanlar monitörün Factory menüsünde vardır muhtemelen.Arkadaşlar şuan sistemim yok, ps5 var sadece. Gerekli testleri nasıl yapabilirim
Ps5 e takarak yapabilirim onları o zamanIşık sızması ve ölü piksel testi için gerekli olanlar monitörün Factory menüsünde vardır muhtemelen.
Evet eğer alırsanız(bence alın) monitör geldiğinde yazın halledelim.Ps5 e takarak yapabilirim onları o zaman
Tamamdır teşekkürlerEvet eğer alırsanız(bence alın) monitör geldiğinde yazın halledelim.
Şiddetle aldım dostum da nasıl ödücem diye düşünüyorumŞiddetle almanı söylerim. Bu indirim bu kur fiyatlarından sonra kolay kolay göremeyeceğimiz son indirimli fiyatı olur diye düşünüyorum. Ben maalesef alacaktım ama kredi çekim işinde sorun oldu alamadım şuan ve acılı acılı bakıyorum.
En kötü, sıkışırsan kâr ile satarsın çünkü fiyatı tekrar artacak ve hayırlı olsun.Şiddetle aldım dostum da nasıl ödücem diye düşünüyorum![]()
Monitör geldi elimde sistem yok sadece ps5 ve telefon var nasıl test edebilirimEvet eğer alırsanız(bence alın) monitör geldiğinde yazın halledelim.