Yardım VS Code Flutter Doctor'da gözükmüyor

Reaksiyon skoru
4
Bilgisayarıma Flutter SDK kurdum ve VS Code ile Flutter geliştirecektim, zaten önceden yüklediğim için VS Code'u bir daha yüklemedim ama CMD üzerinden Flutter doctor u çalıştırdığımda VS Code kurulmadı yazıyor. Debug yapamıyorum. Bunun bir çözümü var mı? VS Code silip geri yüklesem bir sorun olur mu?
Not: Android Studio kurmadım çünkü kullanmayacağım ve pek bir bilgim yok o konuda kurmam zorunlu mu?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2022-06-13 133628.png
    Ekran görüntüsü 2022-06-13 133628.png
    16.9 KB · Hit: 70
Bilgisayarıma Flutter SDK kurdum ve VS Code ile Flutter geliştirecektim, zaten önceden yüklediğim için VS Code'u bir daha yüklemedim ama CMD üzerinden Flutter doctor u çalıştırdığımda VS Code kurulmadı yazıyor. Debug yapamıyorum. Bunun bir çözümü var mı? VS Code silip geri yüklesem bir sorun olur mu?
Not: Android Studio kurmadım çünkü kullanmayacağım ve pek bir bilgim yok o konuda kurmam zorunlu mu?
VS Code değil Visual Studio gözükmüyor. Masaüstü geliştirme de Visual Studio ya ait C++ araçlarını kullanıyor flutter o yüzden doctor sana hata veriyor. Mobil, Web geliştirmene engel değil. Altta VS Code gözüküyor zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,430
Üyeler
187,051
Son üye
oguzhandnz
Geri