Yardım VS Code Flutter Doctor'da gözükmüyor

Reaksiyon skoru
4
Bilgisayarıma Flutter SDK kurdum ve VS Code ile Flutter geliştirecektim, zaten önceden yüklediğim için VS Code'u bir daha yüklemedim ama CMD üzerinden Flutter doctor u çalıştırdığımda VS Code kurulmadı yazıyor. Debug yapamıyorum. Bunun bir çözümü var mı? VS Code silip geri yüklesem bir sorun olur mu?
Not: Android Studio kurmadım çünkü kullanmayacağım ve pek bir bilgim yok o konuda kurmam zorunlu mu?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2022-06-13 133628.png
    Ekran görüntüsü 2022-06-13 133628.png
    16.9 KB · Hit: 67
Bilgisayarıma Flutter SDK kurdum ve VS Code ile Flutter geliştirecektim, zaten önceden yüklediğim için VS Code'u bir daha yüklemedim ama CMD üzerinden Flutter doctor u çalıştırdığımda VS Code kurulmadı yazıyor. Debug yapamıyorum. Bunun bir çözümü var mı? VS Code silip geri yüklesem bir sorun olur mu?
Not: Android Studio kurmadım çünkü kullanmayacağım ve pek bir bilgim yok o konuda kurmam zorunlu mu?
VS Code değil Visual Studio gözükmüyor. Masaüstü geliştirme de Visual Studio ya ait C++ araçlarını kullanıyor flutter o yüzden doctor sana hata veriyor. Mobil, Web geliştirmene engel değil. Altta VS Code gözüküyor zaten

Geri