Rotangar
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,087
NormalVALORANT da %32 kullanımda MAX 75 ortalama 72 derecelerde
R5 5600 stok soğutucu
NormalVALORANT da %32 kullanımda MAX 75 ortalama 72 derecelerde
R5 5600 stok soğutucu
T6 Ultra al diyecektir direk. Klasik haline geldi ve en iyi kule tipi soğutucu fiyatı da çok iyiTamamdır yardımcı olursanız yapmak isterim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne önerirsiniz hava soğutma olarak
X129 veya SE-214-XTTamamdır yardımcı olursanız yapmak isterim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne önerirsiniz hava soğutma olarak
UV nedir tam olarak OC gibi ibir şey miOlsun bilmediğin şeyleri öğrenmeni isterim. @DerratiX müsait ise bu konuda bilgilidir. Sana söyler ve çok daha iyi performans alırsın.
OC ayrı UV ayrı bir şey. UV Undervolt demekti yanlış hatırlamıyorsam. Yapılan şey ise işlemciye verdiğin voltaj ayarını deneme - yanılma yolu ile en az ısı değeri verdiği ânı yakalayıp ona göre voltaj ayarı yapmaktır. Bu şekilde olunca hem ısısı biraz düşer hem de daha iyi performans verir.UV nedir tam olarak OC gibi ibir şey mi
he güzelmiş ama benim işlemci server işlemcisi (xeon e5450) olduğu için yaklaşık 80W enerji istiyor değiştirmek ne kadar mantıklı bilmiyorumOC ayrı UV ayrı bir şey. UV Undervolt demekti yanlış hatırlamıyorsam. Yapılan şey ise işlemciye verdiğin voltaj ayarını deneme - yanılma yolu ile en az ısı değeri verdiği ânı yakalayıp ona göre voltaj ayarı yapmaktır. Bu şekilde olunca hem ısısı biraz düşer hem de daha iyi performans verir.
Senin işlemcin hakkında hiç bir bilgim yok ne yazık ki. Server işlemcisinin ne olduğunu bile bilmiyorumhe güzelmiş ama benim işlemci server işlemcisi (xeon e5450) olduğu için yaklaşık 80W enerji istiyor değiştirmek ne kadar mantıklı bilmiyorum
yani yine bilgisayar işlemcisi ama serverlar için tasarlanmış tabii eski bir model ama artık yetmemeye başladı bana her oyunda %100 ü görüyor mesela o yüzden ekran kartımdan almam gerken maksimum performansın %60-70 ini ancak alabiliyorum değiştirmeyi planlıyorum ancak anakartında değişmesi gerekecek falan filan vsSenin işlemcin hakkında hiç bir bilgim yok ne yazık ki. Server işlemcisinin ne olduğunu bile bilmiyorum![]()
79 dereceyi gördü normal mi? VALORANT taOC ayrı UV ayrı bir şey. UV Undervolt demekti yanlış hatırlamıyorsam. Yapılan şey ise işlemciye verdiğin voltaj ayarını deneme - yanılma yolu ile en az ısı değeri verdiği ânı yakalayıp ona göre voltaj ayarı yapmaktır. Bu şekilde olunca hem ısısı biraz düşer hem de daha iyi performans verir.
Gayet iyi. Maşallah işlemcin yeni işe başlamış daha gencecik. Biraz yontulacak.79 dereceyi gördü normal mi? VALORANT ta