İşlemci sıcaklığı normal mi?

Bir tık yüksek,uv ile basitçe çözebilirsin çok zor bir işlem değil,ya da bütçene göre dark freezer x124 alabilirsin.

1655288911763.png
Bugün bir daha konrtol ettim 79u gördü

UV nedir tam olarak OC gibi ibir şey mi
OC ayrı UV ayrı bir şey. UV Undervolt demekti yanlış hatırlamıyorsam. Yapılan şey ise işlemciye verdiğin voltaj ayarını deneme - yanılma yolu ile en az ısı değeri verdiği ânı yakalayıp ona göre voltaj ayarı yapmaktır. Bu şekilde olunca hem ısısı biraz düşer hem de daha iyi performans verir.

OC ayrı UV ayrı bir şey. UV Undervolt demekti yanlış hatırlamıyorsam. Yapılan şey ise işlemciye verdiğin voltaj ayarını deneme - yanılma yolu ile en az ısı değeri verdiği ânı yakalayıp ona göre voltaj ayarı yapmaktır. Bu şekilde olunca hem ısısı biraz düşer hem de daha iyi performans verir.
he güzelmiş ama benim işlemci server işlemcisi (xeon e5450) olduğu için yaklaşık 80W enerji istiyor değiştirmek ne kadar mantıklı bilmiyorum

Gayet normal bir sıcaklık değerinde çalışıyormuş 😍

Senin işlemcin hakkında hiç bir bilgim yok ne yazık ki. Server işlemcisinin ne olduğunu bile bilmiyorum 😅
yani yine bilgisayar işlemcisi ama serverlar için tasarlanmış tabii eski bir model ama artık yetmemeye başladı bana her oyunda %100 ü görüyor mesela o yüzden ekran kartımdan almam gerken maksimum performansın %60-70 ini ancak alabiliyorum değiştirmeyi planlıyorum ancak anakartında değişmesi gerekecek falan filan vs

79 dereceyi gördü normal mi? VALORANT ta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,164,948
Üyeler
185,004
Son üye
Blackeye183
Geri