Sağdakinin güç tüketimi daha fazla. Çekirdek hızını arttırmışlar sanırım.Teknik özellikleri aynı, tasarım farklı sanırım.
Olabilir.Sağdakinin güç tüketimi daha fazla. Çekirdek hızını arttırmışlar sanırım.
Bence 200tl fazla verip sağdakini alın. 5000tl'lik kartta 200tl'nin lafı olmaz diye düşünüyorum. Görsellik olarak sağdaki RGB soldaki değil bunu da hesaba katın bence.Peki sizce hangisini seçmeliyim görsellik açısından değil ama teknik özellikler üzerinden değerseniz sevinirim
Soldakinde de ufak da olsa RGB var diye biliyorum. Kenarındaki Galax yazısını renklendirebiliyorduk. Ben mi yanlış hatırlıyorum?Bence 200tl fazla verip sağdakini alın. 5000tl'lik kartta 200tl'nin lafı olmaz diye düşünüyorum. Görsellik olarak sağdaki RGB soldaki değil bunu da hesaba katın bence.
Doğrudur olabilir. Sağdakinin fanlar Full RGBSoldakinde de ufak da olsa RGB var diye biliyorum. Kenarındaki Galax yazısını renklendirebiliyorduk. Ben mi yanlış hatırlıyorum?
DoğruSoldakinde de ufak da olsa RGB var diye biliyorum. Kenarındaki Galax yazısını renklendirebiliyorduk. Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Frames mi önde pekiSoğutma farkı da var sadece RGB değil.