Silindi

Selamlar zamanında nerden goç etti dedeleriniz ve çoğunlukta nerelerdinizkendisinizi toplumda dışlanmış hissediyormusunuz sorularım bunlardır.

1.zamanında nerden göç etti dedeleriniz ve çoğunlukta nerelerdiniz : Bitlisten şehire göç edildi sadece biz değil çoğu köy halkı şehirlere göç etti şehirleşmenin hızla yaygınlaşmasıyla köy halkı iş bulmak ve daha iyi yaşam tarzı için göç etmiştir
2.kendisinizi toplumda dışlanmış hissediyormusunuz : Hayır

1.zamanında nerden göç etti dedeleriniz ve çoğunlukta nerelerdiniz : Bitlisten şehire göç edildi sadece biz değil çoğu köy halkı şehirlere göç etti şehirleşmenin hızla yaygınlaşmasıyla köy halkı iş bulmak ve daha iyi yaşam tarzı için göç etmiştir
2.kendisinizi toplumda dışlanmış hissediyormusunuz : Hayır
teşekkürler bilgiler için siz ne kürdünüz ırak kürdü mü?

neden böyle bir soru

Selamlar zamanında nerden goç etti dedeleriniz ve çoğunlukta nerelerdinizkendisinizi toplumda dışlanmış hissediyormusunuz sorularım bunlardır.
Dedemler Van'dan gelmiş. Kıllı olmam dışında kendimi farklı hissetmiyorum. Tüm kılların Allah belasını versin. Amin. Ayrıca çoğundan daha türküm. Atatürk dövmesi yaptırıp daha Atatürk'ün ilkelerini sayamayan türkler var.

Kıl ırkla mı alakalı?
Evet çeşitli ırkların çeşitli özellikleri var ve kürtler GENEL olarak daha kıllı oluyorlar bende böyleyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Annemde babamda mardinli 1-2 yaşındayken istanbula gelmişler lafta kürtüm yani ama kendimi türk olarak kabul ediyorum istanbulda büyüdüm

Evet çeşitli ırkların çeşitli özellikleri var ve kürtler GENEL olarak daha kıllı oluyorlar bende böyleyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Annemde babamda mardinli 1-2 yaşındayken istanbula gelmişler lafta kürtüm yani ama kendimi türk olarak kabul ediyorum istanbulda büyüdüm
Bu ırsi biyolojik bir şey. Irklar şunun şurasında belki 2-3 bin yıldır var. İnsanlık tarihinde yüz binlerce yıldan oluşuyor. Yani insanları ırk olarak ayırmak saçma.

Zamanında dedemler ve bir kaç kardeşi Kocaeli'ye göç etmiş ama babam doğduktan sonra Mardin'e geri dönmüşler şuandada Mardin'de yaşıyorum , kendimi toplumdan dışlanmış hissetmiyorum . Türkiye ve Atatürk sevdam tartışılamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,646
Üyeler
188,459
Son üye
El-Mukthalif
Geri